آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۴۱۹۸
سلیمی خبر داد

اهدای ساعت شماطه‌‌‌دار و لوح بیداری بسیج دانشجویی به صالحی

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور از اهدای یک ساعت شماطه‌دار و لوح بیداری به رئیس سازمان انرژی اتمی خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمدامین سلیمی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از اهدای یک ساعت شماطه‌دار به رئیس سازمان انرژی اتمی خبر داد.

 


وی تصریح کرد: اظهارات اخیر صالحی در حوزه توطئه چینی‌های غرب و مانع تراشی‌هایی که بر سر راه اجرای برجام دیده می‌شود، نشان داد که وی آن زمان که در مجلس تمام قد از برجام دفاع می‌کردند و قسم جلاله می‌خوردند، در خواب غفلت بود. 


سلیمی گفت: تصمیم گرفتیم ساعتی را به ایشان اهدا کنیم که از این بعد در بزنگاه‌ها خواب نماند؛ ضمنا به پیوست لوح تبریکی جهت پیوستن ایشان به جرگه دلواپسان تقدیم خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار