بهره برداری از دستگاه تصویربرداری دو بعدی و سه بعدی تمام بدن در بیمارستان شهید صدوقی یزد
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برای نخستین بار در کشور تجهیزات تصویربرداری دو بعدی و سه بعدی تمان بدن (EOS) در بیمارستان شهید صدوقی یزد به بهره برداری می رسد.
سید محمد جلیل ابریشم، استادیار دانشگاه پیرامون قابلیت های منحصر بفرد این دستگاه گفت: این دستگاه قابلیت تصویربرداری از نیم رخ و تمام رخ بدن به طور همزمان به صورت دو بعدی و سه بعدی و تنها در یک کلیشه را داراست.
وی افزود: شدت یا دز اشعه در تصویربرداری با این دستگاه، 90 درصد کمتر از رادیو گرافی و 500 تا هزار مرتبه کمتر از سی تی اسکن می باشد و برخلاف سایر تجهیزات تصویربرداری موجود، قادراست هم به صورت نشسته و هم به صورت ایستاده( با توجه به شرایط جسمی بیمار) از تمامی بدن تصویربرداری کند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: دستگاه پیشرفته EOS، تصویر را در اندازه واقعی ارائه می کند و برخلاف عکسهای ثبت شده از سایر دستگاهها نیازی به بزرگنمایی تصاویر نیست.
این متخصص ارتوپدی افزود: دستگاه EOS مجهز به سیستم میکرودز جهت تصویر برداری از اطفال و کودکان است و میزان اشعه انتقالی به کودک حین تصویربرداری یک دهم اشعه منتقل شده به بزرگسالانی است که توسط این دستگاه عکسبرداری می شوند.
مراسم افتتاحیه و بهره برداری از دستگاه EOS، 23 تیرماه ساعت ۹:۳۰ صبح در سالن آمفی تئاتر دکتر جوادی بیمارستان شهید صدوقی برگزار می شود.