اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
اسدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص پیشنهاد سخنرانی تشکل های دانشجویی قبل از سخنرانی خطیب نماز جمعه با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «اولین فریضه دانشجویی عبارت است از آرمان خواهی» گفت: نماز جمعه همواره به عنوان اجتماعی شکوه مند از مسلمانان مطرح بوده و مبدا بسیاری از تحولات و تحرکات است.
وی افزود: مخاطبان گستره نماز جمعه، آن را به یک تریبون مهم و کلیدی برای طرح مسائل روز دینی، اجتماعی و سیاسی مسلمانان تبدیل کرده است؛ از این رو، نقش خطیب نماز جمعه و خطبه های ایراد شده در این اجتماع مسلمانان، بسیار اساسی و مهم است. در این میان، سخنرانی های قبل از خطبه ها، سهم بسیار بالایی در افزایش آگاهی مسلمانان در موضوعات روز جامعه خواهد داشت.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه مازندران تصریح کرد: اگر چنانچه این تریبون در اختیار دانشجویان انقلابی و تشکل های دانشجویی قرار گیرد، نقش دانشجو را در جامعه پررنگ تر خواهد کرد. این فرصت، مطمئنا دغدغه ها و آرمان خواهی های دانشجویان را به سطح اجتماع خواهد آورد و آنان را از انزوا در محیط دانشگاه بیرون خواهد کشید.
اسدی ادامه داد: مطرح شدن مطالبات و دغدغه های دانشجویی در سطح اجتماع گسترده نماز جمعه، در صورت تداوم آن، به دغدغه ها و مطالبات جامعه و مردم تبدیل خواهد شد و این مسئله نیاز امروز کشور است؛ لازم است که در برخی موارد، دانشجویان از بحث های خشک علمی در دانشگاه خارج شده و مفاهیم و معارف بلند اسلامی را در دل اجتماع و برای اجتماع بازگو کنند، باید خلاصه و چکیده آرمان های نظام جمهوری اسلامی که ایجاد تمدن نوین اسلامی است، در میان اجتماع مردم مطرح شود؛ چراکه همین مردم بودند که انقلاب کردند و همین مردم باید تمدن ساز شوند.
وی بیان داشت: وظیفه یک دانشجو این است که پیشرفت های کشور را در تریبون همگانی نماز جمعه اعلام کند، تا روح امید را به کالبد جامعه برگرداند و ریشه مرضِ ناامیدی و بدبینی نسبت به آینده را که دشمن می خواهد به مردم اجتماع سرایت دهد، را بخشکاند، باید یک دانشجوی مطلع از اوضاع کشور و منطقه، نقاط قوت و ضعف را بصورت واقع بینانه به گوش مردم برساند تا افرادی دچار خطا در محاسبات وضع اجتماع نشوند؛ اعلام مواضع صریح و انقلابی دانشجویان، سبب دلگرمی دلسوزان و انقلابیون در داخل و خارج کشور خواهد شد و باعث دلسردی دشمنان و کوردلان داخلی و خارجی.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه مازندران در ادامه گفت: از سوی دیگر دانشجو بعنوان چشم بیدار و تیزبین اجتماع می تواند از این فرصت برای هشیاری و بیداری مردم منطقه خود، در مسائل ملی و جهانی گرفته تا مسائل و موضوعات شهری و استانی استفاده و احاد مردم را از اتفاقات و حوادث پیرامون خود مطلع و بسیاری از آتش های روشن شده را خاموش و بسیاری را در نطفه خفه کند.
اسدی بیان داشت: دانشجویان و تشکل ها می توانند از این فرصت، جهت تقویت روابط خود با احاد و اقشار مختلف استفاده کرده و در متن اجتماع قرار گیرند و فهم و محاسبه دقیقی از واقعیات اجتماع خود داشته باشند و بر اساس همین واقعیات مردم را به سوی اهداف و آرمان های نظام اسلامی جهت دهی کنند و مطالبه گری از نمایندگان و مسئولان منطقه و کشور داشته باشند.
وی ادامه داد: تعمیق روابط دانشجویان با مسئولین و مدیران شهری و استانی حاضر در نماز جمعه، از دیگر فرصت های پیش روست که در رفع مسائل و مشکلات بسیار کارساز است و می توان به صورت موثر مطالبات را به گوش مدیران و دست اندرکاران رساند؛ یک دانشجو با مطرح کردن خواسته و دغدغه های خود از مسئولین در نماز جمعه، در واقع تمامی نمازگزاران را با خود همراه می کند و درخواست فردی از مسئولان، تبدیل به درخواست جمعی خواهد شد.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه مازندران گفت: در میان نمازگزاران جمعه قرار گرفتن و با آنها هم کلام شدن، یعنی مطلع شدن از دردها و مشکلات و مسائل پنهان در جامعه و دانشجو می تواند صدایی رسا باشد برای رساندن این مشکلات و رنج ها به گوش مسئولین و مدیران استانی و کشوری و حقوق از دست رفته شهروندان را احقاق حق کند.
اسدی خاطرنشان کرد: از دیگر برکات این تریبون، مطلع شدن افراد مختلف جامعه از اوضاع فرهنگی و آموزشی دانشگاه هاست، که این مسئله می تواند یک عزم را در جهت اصلاح نواقص امور دانشگاه ها ایجاد و حرکت عظیمی در جهت اصلاح دانشگاه که اصلاح جامعه است، را کلید بزند.
یا علی