کد خبر:۵۲۵۱۰
فرمانده انتظامي تهران بزرگ:

دسته‌هاي عزاداري‌ بعد از 12 شب خيابان‌ها را ترك كنند

فرمانده انتظامي تهران بزرگ با بيان اينكه دسته‌هاي عزاداري‌ ماه محرم بايد بعد از 12 شب خيابان‌ها ترك ‌كنند، گفت: بلندگوها نيز نبايد بعد از نيمه شب در خود هيئات روشن بمانند.  

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، عزيزالله رجب‌زاده در نشست خبري كه امروز در تشريح برنامه‌هاي ترافيكي و انتظامي تهران بزرگ برگزار شد، اظهار داشت: در تهران حدود 13 هزار هيئت عزاداري موجود دارد كه 2500 مسجد، 1200 حسينيه، 4300 هيئت مستمر، 5000 هزار هيئت موقت و 500 هيئت مدرسه را شامل مي‌شود.

وي افزود: طي جلساتي با تبليغات اسلامي، شهردار تهران، اورژانس، هلال احمر، آتش‌نشاني و مسئولين هيئات هماهنگي‌هاي لازم در خصوص برگزاري مراسم عزاداري ايام محرم و تاسوعا و عاشوراي حسيني(ع) صورت گرفته است.

رجب‌زاده با بيان اينكه شش هزار هميار محرم معرفي شده از هيئت‌ها در كارگاه‌هاي آموزشي شركت كرده‌اند، ادامه داد: طرح‌هاي انتظامي و ترافيكي نيز تهيه شده و به واحدهاي زيرمجموعه ابلاغ شده است.

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ، رعايت حال بيمارستان‌ها، پرورشگاه ها و آسايشگاه‌ها از طرف هيئات و دسته‌هاي عزاداري را يادآور شد و گفت: از 12 شب به بعد از حضور دسته‌هاي عزاداري و هيئات به خاطر رعايت حال مردم در تهران جلوگيري خواهد شد.

وي ضمن توصيه به رعايت نظافت شهر از سوي برگزار كنندگان ايستگاه‌هاي صلواتي، خاطرنشان كرد: محل‌هايي كه ايستگاه‌هاي صلواتي برگزار مي‌شود بايد با هماهنگي نيروي انتظامي انجام شود.

رجب‌زاده از تجمع بي‌مورد در اطراف دسته‌ها و دنبال هيئات راه افتادن انتقاد و عنوان كرد: دسته‌هاي عزاداري با حركت از منتهي اليه سمت راست خيابان از ايجاد ترافيك جلوگيري كنند.

وي با بيان اينكه هيئت‌هاي فاقد مجوز بايد از تبليغات اسلامي مجوز دريافت كنند و به كلانتري‌هاي محل ارائه دهند، افزود: مسدود كردن معابر به هر شكل و عنواني، قمه زني مثل سنوات گذشته و دسته علامت كه عرض خيابان را سد كند، ممنوع است.

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ در ادامه گفت: از نصب شمايل ائمه در بيرون و داخل حيات هيت‌ها، استفاده از آلات و ادوات موسيقي غيرمجاز و تجمع خارج از شئونات عزاداري ايام محرم جلوگيري خواهد شد.

وي با بيان اينكه از روز شنبه آينده طرح تشديد برخورد با موتور سوران متخلف در منطقه 12 شهرداري تهران شروع مي‌شود، افزود:‌ از مردم و رسانه‌ها مي‌خواهيم كه در حل معضل موتورسوران متخلف و سلب‌كنندگان امنيت جاني و رواني جامعه با پليس همكاري كنند.

رجب‌زاده در ادامه در خصوص نحوه دستگيري گروگانگير حادثه خيابان وحدت اسلامي و خانقاه دراويش گنابادي اظهار داشت: برخورد با گروگانگير بايد به صورت تخصصي و از طريق ارتباط روحي و رواني انجام شود و پليس توانست در طول 3 ساعت اين گروگانگير را رام كند.

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ در پايان با بيان اينكه در اين حادثه انتقام‌گيري با انفجار نارنجك‌ها، 2 نفر از مسئولين خانقاه دراويش گنابادي زخمي شدند، اظهار داشت: 350 نفر در مراسم جشن تولد صبا نوربخش و مراسم ديگ جوشان در اين خانقاه حضور داشتند كه از طريق خانه‌هاي همسايه‌ها تخليه شدند و به كسي آسيبي نرسيد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار