قاچاق سوخت در مرزها 70 درصد کاهش يافت
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۵۳۶
احمدي مقدم:

قاچاق سوخت در مرزها 70 درصد کاهش يافت

فرمانده نيروي انتظامي گفت: با حضور به هنگام و موثر نيروي انتظامي در مرزها، قاچاق سوخت در سال هاي اخير 70 درصد کاهش يافته است.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سردار احمدي مقدم با اشاره به آمادگي کامل نيروي انتظامي براي برخورد با عوامل ناامني گفت: با توجه به تاکيد رئيس قوه قضائيه درباره مبارزه با عوامل ناامني و آشوب، اين نيرو بـا همکـاري دستگاه هاي امنيتي با عوامل نا امني و کساني که باعث سلب آسايش مردم مي شوند، برخورد قاطع خواهد کرد.

رئيس پلس كشور بـا اشاره به موفقيت اين نيرو در ارتقاي شاخص هـاي امنيت در برنـامه چهارم توسعه تصريح کرد: نيروي انتظامي در عرصه انضباط اجتماعي، کاهش تصادفات، کاهش جرائم و کنترل جرائم خشن، بهبود خدمات عرضه شده به مردم، حضور در مرز و مبارزه با قاچاق کالا و سوخت پيش تر از اهداف تعيين شده عمل کرده است.

وي ارائه آموزش هاي مدرن به کارکنان را بـا استفاده از توانمندي هاي علمي و افـزايش ساختارهاي الکترونيکي، براي مبارزه با جرم و کاهش جرائم خشن در جامعه، از ديگر برنامه هاي نيروي انتظامي در کشور برشمرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار