اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
نبی زاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، متاسفانه هنوز بسیاری از مسئولین جمهوری اسلامی شرایط جمهوری اسلامی و ماهیت انقلاب اسلامی را درک نکرده اند و متوجه تقابل ذاتی این گفتمان با استکبار جهانی و یا آنچه در ادبیات سیاسی دنیا رایج است، یعنی امپریالیسم نشده اند و علاوه بر اینکه متوجه گفتمان انقلاب اسلامی نشده اند، فهم درستی هم از امپریالیسم و استکبار جهانی ندارند، به همین خاطر است که با کوته بینی در پازل دشمن بازی می کنند.
وی افزود: در مورد قرارداد FATF نیز باید گفت متاسفانه دولت خواسته یا ناخواسته در حال اجرایی کردن فرآیند چنبرهِ استعمارِ هوشمند بر کشور است.
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان تصریح کرد: در مورد امپریالیسم و نحوه پیشبرد اهدافش باید گفت که یک زمان به صورت مستقیم لشکرکشی می کند و خاک سرزمینی دیگر را غصب می کند، یک زمان مردم کشوری را به بردگی می گیرد، زمانی دیگر دست نشانده خود را بر ملتی تحمیل می کند، و زمانی از نهادهایی همچون FATF برای کنترل و مهار کشورها استفاده می کند.
نبی زاده تصریح کرد: نهاد FATF همانطور که خود دولت نیز می داند نهادی است که کشورهای اصلی ایجادکننده و حمایت کننده تروریسم به منظور مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم آن را ایجاد کردند و این نهاد در گزارش خود کشور ایران و کره شمالی را در لیست سیاه خود قرار داده بود به این دلیل که ایران از گروه های مقاومت حمایت می کند. در واقع این نهاد گروه های مقاومت نظیر حزب الله لبنان را جزو گروه های تروریستی قلمداد می کند و حمایت های گسترده عربستان و قطر و آمریکا در قبال داعش و سایر گروه های تروریستی نمی بیند.
وی ادامه داد: در مورد انعقاد قرارداد بانک مرکزی با FATF که طبق معمول محرمانه است نیز باید گفت که این قرارداد ضمن اینکه ریزجزئیات اطلاعات پولی و مالی کشور را در اختیار سرویس های جاسوسی آمریکا و اسرائیل می گذارد، زمینه های لازم را برای اجرای آنچه رئیس جمهور در پیام نوروزی خود به آن پرداخت یعنی اجرای برجام دو و سه فراهم می کند. برجامی نه برای فروش دستاوردهای هسته ای، بلکه برای از بین بردن قدرت جمهوری اسلامی در منطقه و مهار نهادهای انقلابی در داخل کشور و مشکل ایجاد کردن برای آنها.
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان گفت: گویا در برجام های بعدی فقط شاهد امتیاز دادن ایران هستیم و همان اندک پولی را که در برجام اول با مهار صنعت هسته ای کشور که می توانست به عنوان یک پیشران، سایر صنایع کشور از پزشکی گرفته تا کشاورزی و هوافضا و سایر صنایع را رشد داده و به عنوان مولفه ای اساسی جهت جهش کشور از سیستم سنتی به تکنولوژی های روز دنیا باشد، با پرداخت اندک پولی که همان را نیز دولت خرج راه اندازی دوباره کارخانه های نیمه تعطیل شده اروپایی نظیر پژو و ایرباس کرد، شاهد دادن همان اندک پول نیز در قبال اجرای برجام های بعدی نیستیم.