آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۶۰۱

راه‌اندازی گرایش های جدید مهندسی در واحد علوم و تحقیقات

مدیر گروه مهندسی معدن واحد علوم و تحقیقات گفت: گرایش‌های جدید مکانیک سنگ، ژئو مکانیک نفت و محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد در این واحد راه‌اندازی می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،‌ کاوه آهنگری گفت: درحال حاضر دو گرایش استخراج و فرآوری در مقطع کارشناسی ارشد و گرایش های مکانیک سنگ، استخراج و فرآوری در مقطع دکتری گروه مهندسی معدن واحد علوم تحقیقات فعال است.

 

وی افزود: در صورت تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جزء اولین دانشگاه هایی هستیم که گرایش های ژئومکانیک نفت و محیط زیست را راه اندازی کرده است.

 

مدیر گروه مهندسی معدن واحد علوم تحقیقات خاطرنشان کرد: گروه مهندسی معندن این واحد طرح های پژوهشی با وزارت راه و شهرسازی، سازمان آب و برق خوزستان، مرکز تحقیقات آب و شهرداری تهران انجام داده است.

 

آهنگری با اشاره به اینکه راهنمای نحوه انتخاب تجهیزات ابزاربندی و رفتارنگاری در سازه های زیربنایی حمل و نقل زمینه همکاری گروه معدن واحد علوم و تحقیقات با وزارت راه و شهرسازی است، تصریح کرد: در پروژه های راه سازی و ژئوتکنیک، یکی از مسائل مهم کنترل سلامت راه است. برای این امر باید رفتارنگاری را مورد ارزیابی و کنترل قرار داد تا بتوان بسته به شرایط ژئوتکنیکی مخاطراتی نظیر ریزش سنگ، بستر راه، مقاومت آن و ... را پیش بینی کرد.

 

وی تصریح کرد: در تونل ها نیز چه در زمان ساخت و چه در زمان بهره برداری باید شرایط ایمنی همواره براساس رفتارنگاری بررسی و تحلیل شود. در پروژه همکاری با وزارت راه و شهرسازی با نصب ابزار سنجش رفتارنگاری به بررسی و تحلیل راه ها و تونل‌ها می پردازیم تا بتوان با شناسایی مخاطرات و پیش بینی حوادث از آسیب های احتمالی جلوگیری کنیم.

 

مدیر گروه مهندسی معدن واحد علوم تحقیقات گفت: راه اندازی مجله تخصصی، تجهیز آزمایشگاه های موجود و راه اندازی آزمایشگاه های جدید، ارتباط بیشتر و بهتر با بخش صنعت، راه اندازی رشته و گرایش های جدید، فعالیت هرچه بیشتر در زمینه کسب درآمد و کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و غیره از جمله اهدافی است که در این گروه دنبال می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار