کد خبر:۵۲۶۸۵۳
نژادجواد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

۳۵۰ واحد علوم پزشکی شورای صنفی تشکیل دادند/ شورا خطری برای دانشگاه ندارد

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: از بین ۷۰۰ واحد دانشگاهی علوم پزشکی ۳۵۰ واحد شورای صنفی تشکیل دادند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

جلال نژادجواد، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تشکیل شورای صنفی در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: تقریبا 60 درصد دانشگاه‌ها شورای صنفی تشکیل دادند. انتخابات شورای صنفی مجددا آبان ماه در کل کشور برگزار می‌شود و مهلت خاصی برای آن در نظر گرفته نشده است.

 

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در خصوص مخالفت دانشگاه‌ها با تشکیل شورای صنفی گفت: تشکیل شورای صنفی بخش نامه‌ای است که وزیر بهداشت آن را ابلاغ کرده و دانشگاه‌ها موظف هستند که آن را اجرا کنند. دانشگاه‌هایی که تاکنون این بخش نامه را اجرایی نکردند؛ مانند دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه ایران، به ضرر خودشان است، اما دانشگاه شهید بهشتی در هر 26 واحد خود شورای صنفی تشکیل داده است و حدود ۱۰۰ دانشجو در ان فعالند و به دانشگاه کمک می‌کنند.

 

وی اضافه کرد: هیچ دلیلی وجود ندارد که دانشگاه‌ها با این آئین نامه مخالفت کنند. هیچ خطری از ناحیه شورای صنفی دانشگاه‌ها را تهدید نمی‌کند، بلکه دانشجویان فعالی هستند و علاقه مندند در فعالیت‌های مربوط به خودشان شرکت کنند. به نظر من این یک فرصت برای دانشگاه است تا از این ظرفیت استفاده کند.

 

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: البته بسیاری از دانشگاه‌ها به این سمت آمده‌اند و این شوراها تشکیل شدند و فقط در حوزه‌های صنفی و خوابگاهی فعالیت نمی‌کنند و بیشتر در حوزه‌های آموزشی فعال هستند. در مجموع از 700 واحد دانشگاهی علوم پزشکی نزدیک به 350 واحد شورای صنفی تشکیل شد و امیدواریم بتوانیم در انتخابات بعدی این عدد را افزایش دهیم.

 

وی یادآور شد: ما در انتخابات اردیبهشت ماه گذشته حدودا 30 درصد شورای صنفی داشتیم که در انتخابات امسال به 50 درصد رسید؛ که نشان از استقبال دانشگاهها برای حضور این شورا در دانشگاه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار