آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۷۵۲۵

نشست مشترک مدیر شبکه المنار با دبیر جشنواره مقاومت برگزار شد

برای برگزاری بهتر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و بازتاب‌های بین‌المللی این رویداد راهبردی سینما، نشست مشترکی بین مدیر شبکه المنار در ایران و دبیرجشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ برای برگزاری بهتر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و بازتاب‌های بین‌المللی این رویداد راهبردی سینما، نشست مشترکی بین مدیر شبکه المنار در ایران و دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت برگزار شد. در این نشست که محمد خزاعی دبیر جشنواره، بنیل حموده مدیر شبکه المنار در تهران، یزدان عشیری مدیر ورابط عمومی و تبلیغات جشنواره مقاومت حضور داشتند، طرفین با توجه با رویکرد بین‌المللی جشنواره و رسالت مشترک در عرصه تبیین نیازها و ضرورت‌های فرهنگ مقاومت به بحث و تبادل نظر پیرامون ابعاد و اهمیت بین‌المللی جشنواره فیلم مقاومت در جهان و منطقه و واکنش­های احتمالی رسانه‌های غربی و صهیونیستی پرداختند.

 

دبیر جشنواره مقاومت با تشریح ابعاد ملی و بین‌المللی این حرکت به رویکرد جهانی مفهوم مقاومت و استراتژی جشنواره پرداخت و گفت: جشنواره مقاومت قدیمی‌ترین جشنواره سینمایی انقلاب اسلامی است که سابقه ۳۲ ساله دارد و امسال با طراحی شعار «تجلی گفتمان فرهنگی انقلاب اسلامی» بیشتر بنا داریم که هدف‌گذاری‌های لازم را در عرصه ملی و بین‌المللی، نشانه‌شناسی و نشانه‌گذاری کنیم.

 

وی افزود: هم‌اکنون جشنواره با گذشت سه دوره بین‌المللی و برگزاری بیش از ۴۰ هفته فیلم در دنیا شناخته شده است و دلیلش استقبال بیش از ۱۷۰۰ فیلمساز از ۱۰۴ کشور دنیاست که برای ما فیلم ارسال کرده‌اند.

 

خزاعی با بیان اینکه در نظر داریم زنجیره‌ای از فیلمسازان مستقلی که در لوای مفهوم مقاومت می‌گنجند را گرد هم آوریم خاطرنشان کرد: برای تبیین گفتمان انقلاب اسلامی که دیگر امروز در منطقه و حتی جهان آشناست باید از زبان سینما استفاده کنیم همچنانکه غربی‌ها دارند این کار را می‌کنند.

 

وی اضافه کرد: لازم است شبکه جهانی برای گسترش این ادبیات و گفتمان ایجاد کنیم و شبکه المنار هم در حوزه اطلاع‌رسانی و هم در حوزه کشف ظرفیت‌ها و استعدادها می‌تواند به جشنواره کمک کند.

 

خزاعی بیان کرد: افق جشنواره در عرصه بین‌الملل گسترده است و نیاز است با تعامل رسانه‌های همسو به ویژه شبکه المنار فضایی فراهم شود تا جشنواره با تاثیرات فراگیر بین‌المللی همراه شود.

 

بنیل حموده مدیر شبکه المنار در تهران در این نشست با اشاره به اهمیت انعکاس جشنواره در خارج از ایران گفت: جشنواره مقاومت نقش و رسالت روشنگری در زمینه تعریف مقاومت در جهان را دارد به ویژه که غربی‌ها همواره تلاش می‌کنند مقاومت را تحریف کنند. نمونه‌اش بهره‌برداری‌هایی است که از جریان داعش می‌کنند.

 

مدیر شبکه تلویزیونی المنار تصریح کرد: باید بکوشیم با کمک حرکت‌های فرهنگی و جشنواره‌ها و با یاری رسانه‌ها اجازه ندهیم مفهوم مقاومت تحریف شود.

 

وی ادامه داد: معتقدم باید از طریق رسانه‌های منطقه‌ای و مستقل دنیا به شناسایی ابعاد گسترده و اهمیت مفهوم مقاومت بپردازیم و در این مسیر شبکه المنار از هیچ کوشش و کمکی دریغ نخواهد کرد.

 

مدیرشبکه المنار در تهران اظهار خرسندی کرد که ارتباط شبکه با جشنواره گسترده‌تر شود تا بتوان کارهای نتیجه بخشی را رقم زد. در زمینه تبادل برنامه‌ها ما آمادگی داریم به صورت وسیعی در کنار مجریان جشنواره باشیم. در ایام برگزاری آمادگی داریم تا با حضور و استقرار در جشنواره نسبت به انعکاس این اتفاق مهم اقدام کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار