کد خبر:۵۲۸۰۷۷
حسنی مطرح کرد:

عدم دعوت از سید احمد خاتمی به دلیل نفوذ هاشمی رفسنجانی در کرمان

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: شاید یکی از دلایلی که مسئولان اجرایی کرمان از آیت‌الله سید احمد خاتمی برای مراسم سخنرانی دعوت نمی‌کنند، نفوذ حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی در سطح شهر باشد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حسنی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو، در واکنش به انتقاد آیت‌الله احمد خاتمی از مسئولان اجرایی کرمان در خصوص عدم دعوت از وی برای سخنرانی بیان داشت: به نظر می رسد مسئولان اجرایی استان کرمان همفکر و هم عقیده با آیت الله سید احمد خاتمی نیستند که بخواهند از وی برای مراسم سخنرانی دعوت کنند.

 

وی با بیان اینکه شاید یکی دیگر از دلایلی که مسئولان اجرایی کرمان از آیت الله سید احمد خاتمی برای مراسم سخنرانی دعوت نمی کنند، نفوذ حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی در سطح شهر باشد، تصریح کرد: بعضا مشاهده کردیم که از سوی برخی دانشگاه ها در سطح رفسنجان کارشکنی هایی صورت می گیرد که آگاه سازی درستی صورت نگیرد؛ به طور مثال زمانی که از سوی دفتر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این دانشگاه قرار بود منشی دفتر آیت الله مصباح یزدی در یکی از سالن های این دانشگاه سخنرانی کنند، متاسفانه با برخی کارشکنی هایی که صورت گرفت، این سخنرانی بدون هیچ تبلیغاتی در داخل یک حسینیه برگزار شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار