اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حسن رجبی دوانی در سومین روز از هشتمین دوره طرح ولایت دانشجویان قزوین در جمع خبرنگاران گفت: اینکه دشمن متوجه شد که جمهوری اسلامی نابود شدنی نیست، دست آورد بزرگی است اما کافی نیست.
رجبی دوانی از کسانی که از موضوع برد- برد سخن گفته و مذاکرات را در این راستا تلقی می کنند، انتقاد کرد و گفت: در منطق دین اسلام چیزی به نام برد- برد معنایی ندارد که در آن هم حق و هم باطل پیروز میدان باشند؛ بنابراین باج دادن و امتیاز دادن که در نهایت به انقلاب و نظام نفعی نمیرساند مورد پسند آموزه های دینی نیست.
وی در ادامه با تاکید بر ویژگیهای نرمش قهرمانانه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در تشبیهی هوشمندانه نرمش قهرمانانه را به بازی کشتی تشبیه میکنند که در این میدان هر کدام از طرفین به دنبال برد خود در این مسابقه است و کسی میتواند پیروز این باشد که با زیرکی و دادن امتیاز اندک در موقعیتی بهتر و مناسب امتیاز بیشتر به دست آورد.
این مورخ تاریخ اسلام با بیان اینکه طبق تعالیم اسلامی باید جبهه حق پیروز این میدان باشد، تصریح کرد: در نرمش قهرمانانه یک طرف پیروز و طرف دیگر بازنده است که طبق تعالیم اسلامی باید جبهه حق پیروز این میدان باشد.
رجبی دوانی در ادامه مطرح کرد: نرمش قهرمانانه که ریشه در تعالیم دینی دارد در حقیقت به عنوان یک تاکتیک مطرح است، نه راهبرد استراتژیکی. باید در این تاکتیک بسیار هوشمندانه عمل کرد تا نتایج آن به نفع اسلام و جریان های انقلابی باشد.
وی با توجه به اینکه موقعیت مذاکرات به صلح حدیبیه نزدیک است، گفت: در ماجرای صلح حدیبیه میبینیم که دشمن قسم خورده اسلام که در راستای براندازی اسلام تلاش بسیار دارد حاضر به مذاکره می شود و این یعنی قبول موجودیت اسلام و به رسمیت شناختن آن.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه خداوند از این صلح به فتحالمبین بزرگ در کلام قرآن یاد کرده تصریح کرد: در آن زمان پیامبر گرامی اسلام با دادن امتیازاتی اندک و قرار دادن مفادی هوشمندانه و زیرکانه در متن صلح نامه، امتیازات بزرگی را از دشمن گرفت که در نهایت منجر به پیروزی جبهه حق شد.
رجبی دوانی در ادامه گفت: دشمنان سرسخت نظام جمهوری اسلامی که همیشه به فکر براندازی نظام بودهاند به جایی رسیدهاند که حاضر به نشستن بر سر میز مذاکره با جمهوری اسلامی ایران شدهاند و داشتن حق انرژی هسته ای را برای ایران به رسمیت شناختهاند، نشانه پیروزی ماست.
عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین(ع) در پایان با بیان اینکه دولت نتوانست از این موقعیت بزرگ بهره برداری لازم را داشته باشد، خاطرنشان کرد: این مذاکرات می توانست دست آوردهای بزرگی را برای کشور و نظام رقم بزند؛ اما در عمل شاهد بودیم که دولت با نشان دادن ضعفها و دادن امتیازات نقد و گسترده و گرفتن قول امتیازات نسیه و ناچیز به اهداف بزرگی دست نیافت. دولت می توانست به مانند پیامبر در صلح حدیبیه عمل کند؛ اما در عمل چنین اتفاقی رخ نداد.