کد خبر:۵۲۸۲۰۶
با حضور وزیر بهداشت؛

از ۶۴ وب سایت خبری فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی رونمایی می‌شود

مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت از رونمایی ۶۳ وب‌سایت خبری دانشگاهی و یک وب‌سایت ستادی با حضور وزیر بهداشت خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی معماری، مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت از رونمایی ۶۳ وب‌سایت خبری دانشگاهی و یک وب‌سایت ستادی با حضور وزیر بهداشت خبر داد و گفت: پروژه طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت‌های خبری معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به پایان رسیده و فردا سه‌شنبه پنجم مردادماه در محل وزارت بهداشت و با حضور مسئؤولان روابط عمومی معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور رسماً رونمایی خواهد شد و زین پس هر یک از روابط عمومی‌ها دارای یک‌وب‌سایت خبری حرفه‌ای بوده و به تمامی ماژول‌ها و امکانات لازم در این حوزه مجهز هستند.

 

معماری ضعف اطلاع رسانی اخبار فعالیت‌ها و برنامه‌های مختلف فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی را از جمله دلایل اصلی اجرای این پروژه برشمرد و افزود: در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وضع مناسبی در حوزه اطلاع رسانی نداریم و در اکثر موارد برنامه‌ها بدون هیچ‌گونه بازتاب خبری مناسبی پایان می‌یابند.

 

وی افزود: عدم توجه و اهتمام مسئولان دانشگاهی به امر خطیر خبرسازی و خبررسانی ، عدم وجود نیروی انسانی متخصص و خلاق آشنا به مهارت‌های رسانه‌ای و نبود ابزارهای حرفه‌ای رسانه‌ای از جمله دلایل اصلی عقب ماندگی در حوزه فعالیت‌های ذاتی روابط عمومی‌ها دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال‌های گذشته بوده است.

 

مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، تصریح کرد: در راستای تغییر این شرایط تصمیم گرفتیم ابتدا دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را به ابزار‌های حرفه‌ای خبررسانی مجهز کنیم و هم‌زمان با این موضوع به امر آموزش و توانمندسازی فعالان روابط عمومی بپردازیم تا از این ره‌گذر نگاه حاکم و ذهنیت مدیران متولی امور فرهنگی و دانشجویی تغییر داده و به اهمیت این حوزه توجه دهیم. به طوری که سه برنامه‌ آموزشی متمرکز و ده‌ها برنامه آموزشی غیر متمرکز تا پایان سال جهت آموزش مسؤولان روابط عمومی پیش‌بینی کرده‌ایم.

 

وی ادامه داد: در ابتدا بهینه‌سازی مرحله‌ای این وب‌سایت‌‌ها را مورد توجه قرار دادیم ولی بعد از برآوردهای مالی دقیق، هزینه این‌چنین پروژه‌ای را بسیار زیاد و در حدود چهل میلیارد ریال برآورد کردیم که هزینه بسیار هنگفتی بود که یقیناً هیچ‌ کدام از دانشگاه‌ها توان پرداخت آن‌را نداشتند. لذا اجرای این‌چنینی را متوقف کردیم.

 

در مرحله بعد به یکپارچه‌سازی همه وب‌سایت‌های خبری معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رسیدیم و پس از بررسی‌های زیرساختی و برآوردهای مالی اجرای پروژه، به این نتیجه رسیدیم که تنها راه اجرای پروژه طراحی وب‌سایت‌های خبری دانشگاه‌ها، یک‌پارچه سازی و استفاده از اتوماسیون‌های جامع گردش خبر است. لذا کار مطالعه چگونگی اجرا پروژه از سال گذشته آغاز شد و پس از سه‌ماه تحقیق، بررسی و کارکارشناسی، پروپوزال این پروژه نرم‌افزاری تهیه شد و پس از تأیید رسماً کلید خورد و پس از یک‌سال کار مداوم به اتمام رسید.

 

معماری با تأکید بر این‌که در وب‌سایت‌های طراحی شده معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از به‌روزترین و حرفه‌ای‌ترین «اتوماسیون جامع گردش خبر» موجود در کشور استفاده شده است، تصریح کرد: این سامانه قابلیت‌ها و امکانات بسیار زیادی دارد که یقیناً تا چندین سال نیازهای خبری دانشگاه‌ها و ستاد را مرتفع خواهد کرد. این سامانه قابلیت تعریف دسترسی‌های متعددی را فراهم می‌کند و هر میزان تقاضا برای تعریف دسترسی از سوی دانشگاه‌ها داده شود، را پاسخ می‌دهد.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر از این «اتوماسیون جامع گردش خبر» که متعلق به شرکت دانش‌بنیان نستوه است در پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، خبرگزاری مهر، خبرگزاری ایسنا، وزارت مسکن، راه و شهرسازی، وزارت کشور و بسیاری از نهادهای دیگر استفاده می‌شود، که این خود نشان دهنده ضریب امنیتی بالای نرم افزار و امکانات متعدد و بعضاً منحصر به فرد است.

 

مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس وزارت بهداشت، صرف‌جویی ارزی انجام شده در این پروژه را حدود سی و پنج میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» تلاش شد با کمترین هزینه و البته با حفظ تمام استانداردهای حرفه‌ای رسانه‌ای، پروژه را اجرا کنیم که به حمدالله این پروژه یکی از اقدامات عملی و ملموس انجام شده در راستای منویات رهبری و شعار سال است.

 

معماری در پایان ابراز امیدواری کرد که با رونمایی این‌وب‌سایت‌ها و فعالیت منسجم و هدفمند روابط عمومی‌های معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، عقب‌ماندگی‌ها و فقر مهارتی لازم در این حوزه تا یک‌سال آینده به طور کامل مرتفع شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار