به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع بحرینی اعلام کرده اند رژیم آل خلیفه چهارشنبه (6 مرداد 1395) را به عنوان روز آغاز محاکمه شیخ عیسی قاسم تعیین کرده است.
دستگاه قضایی بحرین شیخ عیسی قاسم را به «پول شویی و کمک به تروریسم» متهم کرده است.
مخالفان و معترضان بحرینی در واکنش به این اتهامات، محاکمه را تحریم کرده و گفتهاند شیخ عیسی قاسم در دادگاه حاضر نخواهد شد.
وزارت کشور بحرین آخر خرداد 1395 در ادامه سرکوب مخالفان، تابعیت شیخ قاسم را لغو کرد و مدعی شد شیخ عیسی قاسم از جایگاه خود برای «خدمت به منافع خارجی و گسترش خشونت و اختلافات فرقهای» استفاده کرده است، در حالی که این مرجع برجسته شیعی بحرین اتهامات ادعایی رژیم حاکم را بی اساس خوانده است.
مرکز حقوق بشر بحرین سلب تابعیت شیخ قاسم را محکوم کرده و آن را تصمیمی مستبدانه و مغایر با قوانین بین المللی دانسته است.
بعد از اعلام سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم، شمار زیادی از مردم بحرین در حمایت از این روحانی برجسته اطراف خانه وی تظاهرات و تحصن کردند که این تحصن تاکنون ادامه داشته است.
شیخ عیسی قاسم که رهبر معنوی انقلاب بحرین به شمار می آید، پس از تاسیس کشور بحرین در سال 1971 از نجف اشرف به این کشور بازگشت و با اکثریت آراء به مجلس راه یافت و تا زمان انحلال آن عضو مجلس ملی بحرین بود.
بحرین از بهمن سال 1389 صحنه برگزاری اعتراضات خیابانی مردم است که خواستار برکناری رژیم آل خلیفه و آزادی زندانیان سیاسی هستند.
ناآرامیهای بحرین تاکنون دهها کشته و هزاران زخمی بر جا گذاشته است.
پگروههای مدافع حقوق بشر بارها رژیم آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کردهاند و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند.