آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۸۷۲۲
حاج جباری خبر داد

حمایت از دانشگاه‌ها برای جذب دانشجویان خارجی غیربورس

مدیر کل امور دانشجویان خارجی سازمان امور دانشجویان گفت: بیشتر فعالیت این اداره در خصوص دانشجویان غیربورس خارجی است و می‌خواهیم دانشگاه‌ها به سمت جذب این دانشجویان حرکت کنند؛ در این راستا حمایت‌هایی نیز برای جذب دانشجویان غیربورس داریم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

صمد حاج جباری، مدیر کل امور دانشجویان خارجی سازمان امور دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: بیشتر فعالیت اداره کل دانشجویان خارجی در خصوص دانشجویان غیربورس خارجی است و تاکید ما این است که دانشگاه‌ها به سمت جذب این دانشجویان حرکت کند. سازمان امور دانشجویان نیز هماهنگی‌هایی را در این خصوص انجام می‌دهد و حمایت هایی نیز برای جذب دانشجویان غیربورس داریم.

 

وی افزود: در مذاکرات و روابط دو جانبه بین دانشگاه‌های ما و دانشگاه های خارجی، طبیعتا دانشجویانی به صورت غیربورس و شهریه پرداز به داخل کشور می‌آیند.

 

حاج جباری خاطرنشان کرد: اگر وضعیت تحصیلی  این دانشجویان خوب و در سطح بالا باشد، توسط سازمان امور دانشجویان کمک هزینه تشویقی به آنها داده می شود و یا بورسیه می‌شوند.

 

مدیر کل امور دانشجویان خارجی سازمان امور دانشجویان ادامه داد: علاوه بر این، هماهنگی‌هایی با دانشگاه‌ها انجام می‌شود و سازمان امور دانشجویان نیز شرایطی را فراهم می‌کند تا دانشگاه‌ها بتوانند در نمایشگاه ها و محافل علمی بین المللی حضور داشته باشند و در این محافل علمی، دانشگاه‌های خود را معرفی کنند.

 

وی گفت: هماهنگی‌های این بخش توسط سازمان امور دانشجویان صورت می‌گیرد و غرفه‌هایی برای دانشگاه‌ها در نظر گرفته می‌شود تا بتوانند در این دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

 

حاج جباری خاطرنشان کرد: وزارت علوم، سازمان امور دانشجویان و اداره کل دانشجویان غیرایرانی مواردی از این دست را فراهم و بستری را ایجاد می‌کنند تا دانشگاه‌هایی که در جذب دانشجوی خارجی فعال هستند، بتوانند فعالیتشان را برای جذب دانشجوی غیربورس بیشتر کنند و امیدواریم در سال 95 بتوانیم آمار این دانشجویان را افزایش دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار