به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان صبح امروز چهارشنبه ۶ مرداد در مراسم تشییع پیکر مطهر مادر شهید صیاد شیرازی که در مهدیه مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: این شهید والا مقام ارتباط نزدیکی با جامعه روحانیت داشت و آنان را به عنوان هدایتگر جامعه معرفی میکرد؛ از این رو توانست علاوه بر پیریزی فرهنگ روحانیت با ارتش، پیوند خوبی را ایجاد کند.
وی افزود: شهیدا با ایثار و از خود گذشتگی خود حماسه آفریدند و پیروزی انقلاب را به دست آوردند؛ امروز ما در مجلس مادر شهیدی هستیم که تربیتیافته مکتب زینبی است و یکی از ارادتمندان حضرت زینب (س) بود.
فرمانده کل نیروی زمینی ارتش با اشاره به واقعه عاشورا بیان کرد: در شب عاشورا حضرت زینب (س) خدمت امام حسین (ع) رفتند که ایشان در حال تمیز کردن شمشیر بودند و زیر لب، دنیا را مزمت میکردند. امام حسین (ع) از ایشان سؤال کرد: «چه شده خواهر چرا اینقدر نگرانی، حضرت جواب دادند من مضطربم و نگرانم که این همراهان فردا شما را در میدان نبرد تنها بگذارند». امام در پاسخ فرمودند: «اینان به کشته شدن در رکاب من بسیار علاقهمند هستند؛ جای نگرانی وجود ندارد».
پوردستان ادامه داد: هدف امام حسین (ع) از گفتن این حرف این بود که ابتدا یاران خود را به تاریخ و در مرحله بعد آنها را به عنوان الگوها و سرلوحههای ولایتمداری در جامعه اسلامی معرفی کند.
وی افزود: شهدای ما در هشت سال دفاع مقدس، این فرهنگ یاران امام حسین (ع) را دریافت کردند و بر اساس این مکتب زندگی کردند.
فرمانده کل نیروی زمینی ارتش در خصوص عملیات مرصاد گفت: در شب این عملیات در مرزها درگیری بسیاری با منافقین داشتیم این در حالی بود که منافقین از یک ظرفیت عظیم و قوی برخوردار بودند اما رزمندگان ما با فرماندهی شهید صیاد شیرازی توانستند آنها را سرکوب کرده و متفرق سازند.
پوردستان خاطرنشان کرد: منافقین پس از جنگ، در کشور عراق متمرکز شده بودند و با پشتیبانی عراق و پشتیبانی اطلاعاتی آمریکا از قصر شیرین و پل ذهاب با رزمندگان نیروی ارتش، سپاه و بسیج وارد جنگ شدند.
وی گفت: مقام معظم رهبری در سال ۸۸ ارتش ایران را یک ارتش متدین اعلام کردند که این تدین و ارتباط نزدیک با روحانیت مرهون تلاشهای صادقانه صیاد شیرازی است.
فرمانده کل نیروی زمینی ارتش بیان کرد: این شهید والا مقام، شاگردان زیادی را تربیت کرد که امروز در جایجای ایران مشغول خدمت هستند.
پوردستان تصریح کرد: مادر شهید صیاد شیرازی همانند صدفی بود که مرواریدی چون صیاد را پرورش داد، بنده زمانی که وارد لشگر مشهد شدم، ارتباط نزدیکی با این مادر بزرگوار داشتم و ایشان روحیاتی شبیه فرزندش داشت.