به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد عبدالهی در کانال تلگرامی اش نوشت:
وقتی به آهستگی مشغول انداختن عکس از قوطی های رنگارنگ داخل قفسه ها هستم، صدای خانمی که همسرش را با خوشحالی خطاب قرار می دهد به گوش می رسد" شاهرخ جان! کنسرو کالاماری! چقدر خوب شد .... شاهرخ هم آرام می گوید: سه تا بردار، برای من هم خرچنگ بردار..."
فروشنده به آنها یاداوری می کند که کنسرو چرحنگ، نوع فرآوری شده است و هشت پایش هم تازه چند هفته ای است که تولید شده، تا تمام نشده، حداقل به اندازه یک عدد بخرند و تست کنند... به کلاسش می ارزد! برای نوکیسه هایی که با هر ترفندی می خواهند خاص بودنشان را به رخ اطرافیان بکشانند.
قفسه های سوپر مارکت های شمال شهر پر است از کنسروهای پر شده از گوشت خرچنگ و صدف و هشت پا. به راحتی میتوان بر سر سفره برد...
از آن سو آمارها می گویند که حجم معتنابهی از ژله ها و پاستیل های وارداتی آلوده به زائدات نجس العین خوک هستند.. بر دهان ایرانی ها..
آن سوتر در شبکه های ماهواره ای، برای الکلی شدن ایرانیان، سرمایه گذاری ویژه ای می شود و طبق بررسی ها، پیدا کردن قوطی هایش، در برخی مناطق تهران، زمان زیادی نمی خواهد...
صرفنظر از نحوه کسب و کار و حلال و حرام بودن درآمدها، صرفا با توجه به حلیت لقمه و غذا
⁉️سوالم این است، اگرچه تلخ؛ اما:
سرمایه داران بی دردی که حرام می خورند و حرام در شکم های خود می پرورند، به حلال و حلال خوار رأی می دهند؟! یا به حرامخورهای بدتر از خودشان؟!
سیل را از سر چشمه ببندیم!