به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ علی سلطانی، سازنده «راز مزار»، با اشاره به ساخت این اثر با موضوع جعبههای آینهای که بر مزار شهدا قرار گرفتهاست، اظهار داشت: در این اثر از آینه به عنوان راوی و قصه گوی داستان بهره بردهایم و از طریق آینه قصه خود را برای مخاطب تعریف کردیم.
وی با بیان این که افزون بر پرداخت به راز مزارهای شهدا به دنبال تلنگری بودیم برای افرادی که با هدف آبادی و مرمت می خواهند طرح غیرکارشناسی شده یکسان سازی قبور شهدا را اجرا کنند، خاطرنشان کرد: می توان گفت که در گلزارهای شهدا روح زندگی به واسطه حفظ برخی ارزشها در جریان است و ما در این مستند نیز ما به دنبال نمایش این بودیم که زندگی و معنویت به سبب حفظ این سنتها در جریان است.
سازنده اثر ویدیو گرافیک «راز مزار» با اشاره به این نکته که ایده مرکزی این اثر از کاور و پوستر مستند «راز مزار» گرفته شده است، گفت: اکنون اگر کسی به گلزارهای شهدا که بازسازی و یکسان سازی شده برود متوجه تفاوت آن ها با گذشته خواهد شد.
سلطانی، به پروسه تولید این اثر اشاره کرد: ابتدا از تمامی پلان های موجود در فیلم عکسبرداری شد و سپس تمامی این پلان ها توسط خانم پاسباز به صورت نقاشی دیجیتال درآمد و سپس به انیمیشنی دو بعدی تبدیل شد.
سازنده اثر ویدیو گرافیک «راز مزار» در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: این اثر در مدت زمان 2 دقیقه و با محوریت مزار شهید علی انتظاری تولید شده است.
منبع: فارس
به گزارش خبرگزاری دانشجو، در خصوص قاب آینه های مزار شهدا جمعی از جوانان به صورت خودجوش با تشکیل گروهی در اینستاگرام اقدام به جمع آوری تصاویر مختلف این قاب ها از سراسر کشور کرده اند. صفحه متعلق به این گروه در اینستاگرام با نام «قاب ماندگار» قابل جستجو است.
ارسال تصویر از سوی عموم مردم به این صفحه آزاد است.