دستگیری آیت‌الله سیستانی از ۸ هزار خانواده اهل سنت
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۰۵۸۸

دستگیری آیت‌الله سیستانی از ۸ هزار خانواده اهل سنت

دفتر آیت‌الله سیستانی صدها کامیون مواد غذایی، دارو، وسائل کودکان و دیگر نیازهای روزمره را برای ۸ هزار خانواده آواره در استان صلاح‌الدین ارسال کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بخش کمک‌رسانی دفتر آیت‌الله سیستانی مرجع شیعیان عراق، در اقدامی برای 8 هزار خانواده آواره اهل سنت در منطقه «الشرقاط» در استان صلاح‌الدین کمک‌های غذایی و دارویی و دیگر اقلام مورد نیاز ارسال کرد.

 

به نوشته پایگاه خبری فرات نیوز، این کمک‌ها در مناطق مختلف الشرقاط از جمله «قریه الحجاج»، «قریه آل بوطعمه»، «مرکز تکریت»، «ناحیه العلم» و «السالو» به دست خانواده‌های پناهجو خواهد رسید.

 

خانواده پناهجویان در دیدار با کارکنان دفتر آیت‌الله سیستانی، از درد و رنج‌های خود در خلال فرار از دست تروریست‌های داعش گفته‌اند. آن‌ها همچنین با قدردانی از این کمک‌ها اعلام کرده‌اند که آیت‌الله سیستانی مرجع و رهبر تمام مردم عراق است.

 

منطقه الشرقاط تنها منطقه‌ استان صلاح‌الدین است که هنوز بخشی از آن در اشغال تروریست‌های داعش قرار دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار