کد خبر:۵۳۰۸۳۳
در مراسم رونمایی از دو عنوان کتاب با موضوع اخلاق عنوان شد؛

تحریف تاریخ انقلاب اسلامی بسیار جدی و نگران‌کننده است

مراسم رونمایی از کتاب خاطرات حجت‌الاسلام و المسلمین حجتی کرمانی و حجت‌الاسلام و المسلمین بی‌آزار شیرازی و همچنین تجلیل از سه مقاله چاپ شده درباره امام خمینی (ره) در دایره‌المعارف بزرگ اسلامی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی و جمعی از شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی برگزار شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در این مراسم احمد پاکتچی به ارائه گزارشی از مقاله‌ای که در ارتباط با امام راحل تهیه شده بود، اظهار کرد: جمع‌آوری این مقاله با دشواری‌های خاصی روبه‌رو بود و ما برای جمع‌آوری این مقاله چندین همایش و بالغ بر 20 جلد از مباحث فقهی را مورد بررسی قرار دادیم تا یک مقاله‌ای داشته باشیم که همگان بتوانند از آن بهره ببرند.

 

وی ادامه داد: ما با یک تکنیکی گزاره‌ها را استخراج کردیم و بر اساس نظام طبقه‌بندی، آن‌ها را مرتب نمودیم که همه آن‌ها برگرفته از گفتار، نوشتار و اطلاعاتی در مورد امام (ره) بود و اینک می‌توانیم این مقاله را که به یک دایره‌المعارف تبدیل شده است، به عنوان یک الگو معرفی کنیم. امیدواریم این حرکت بتواند نقطه‌ی اتصالی در مسیر سایر حرکت‌ها باشد.

 

در ادامه، صالحی امیری، رئیس کتابخانه ملی با بیان اینکه بر اساس مطالعات و تجاربی که من داشته‌ام بزرگترین تهدید تاریخ انقلاب اسلامی، تحریف آن است، اظهار کرد: این تحریف بسیار جدی و نگران‌کننده است. ما باید تاریخ را به درستی بنویسیم تا آیندگان بتوانند از آن بهره ببرند. حافظه‌ی کوتاه‌مدت جامعه ما فعال است و حافظه‌بلند مدت ما فعال نیست به همین دلیل گاهی آن چه که در تاریخ شفاهی می‌بینیم نیازمند پایش است وگرنه در این عرصه دچار تحریف می‌شویم.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین دعایی، مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نیز با بیان این مطلب که امام خمینی (ره) همواره در برابر تمام مشکلات صبور بود، اظهار کرد: یادگار ایشان نیز همچون امام(ره) در رابطه با مسائلی که برایشان رخ داد، صبر و تحمل را پیشه کرد. تمام فرهیختگان علمی کشور، مراجع، علما و بزرگان، ایشان را تأیید کردند اما آن چیزی که رخ داد مقاومت در مقابل همه این حمایت‌ها بود.

 

وی ادامه داد: این اتفاق نشان داد که ایشان چقدر مودب و صبور است و همین رفتار به ما درس می‌دهد.

 

دعایی، درباره حجت‌الاسلام و المسلمین حجتی کرمانی نیز گفت: بنده درباره جریانات سیاسی هرچه اطلاعات و دانش دارم از آقای حجتی کرمانی دارم.

 

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین حجتی کرمانی نیز با بیان اینکه این کتاب از خاطرات آغازین روزهای زندگی من تا روز 22 بهمن ماه نوشته شده است، گفت: در روز پیروزی انقلاب، بنده در یزد و در حال سخنرانی بودم و طبق اطلاعاتی که از نزدیکان به بنده رسید، خودم خبر پیروزی انقلاب را به گوش مردم رساندم. انقلاب ما در معرض تحریف عظیمی است که بیشتر این تحریم‌ها هم مدیون تندروهای رجال انقلاب است.

 

وی گفت: بنده از ابتدا در کانون قیام بودم و همواره برای حمایت از حکومت اسلامی از هیچ کمکی دریغ نداشتم. زمانی که مریدان امام(ره) کمتر از این‌ها بود، بنده و همراهانمان، ایشان را به عنوان آیت‌الله قبول داشتیم و تمام اصول خود را از امام(ره) دریافت می‌کردیم. بُعد سیاسی امام نباید تحت‌الشعاع اخلاق و عرفان باشد. چرا که اخلاق و عرفان امام(ره) در برخی از جاها فراموش شده است.

 

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالکریم بی‌آزار شیرازی هم با بیان خاطره‌ای از امام راحل، گفت: امام(ره) همواره در آن زمان به برخی از رساله‌های موجود اشاره می‌کرد و می‌گفت آن‌ها در خصوص مسائل اجتماعی ناقص هستند و قرآن بیشتر از این‌ها به اجتماع پرداخته است. امام(ره) همواره در دروس خود در نجف اشرف نکات اخلاقی را به شاگردان خود می‌آموخت. ایشان فقه و اخلاق را با هم توأم کرده بود.

 

وی خاطرنشان کرد: در ماه‌های آخر زندگی امام(ره) یکی از نزدیکان ایشان از من خواست که کتاب سه جلدی سعدی را برای امام(ره) تهیه کنم و وقتی پیگیر این ماجرا شدم متوجه شدم که امام(ره) می‌خواهد در حال قدم زدن، کتاب سعدی را مطالعه کند. این نشان از آن دارد که ایشان از تمام فرصت‌ها بهره می‌برد و دلیل اینکه کتاب سعدی را مطالعه می‌کردند این بود که در این کتاب به نقاط ضعف پادشاهان و سیاستمداران اشاره شده است. ایشان در لحظات آخر زندگی خود نیز پیام‌های ارزشمندی را به ما داد که امیدواریم بتوانیم در تمام مراحل زندگی از آن‌ها استفاده کنیم.

 

در این مراسم فاطمه طباطبایی، صالحی امیری، حجج اسلام دعایی، محمدجواد محمدی گلپایگانی، خسروشاهی و ... حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار