مداراي نظام، سردمداران فتنه را گستاخ كرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۲۶۸
رهبر در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

مداراي نظام، سردمداران فتنه را گستاخ كرده است

رئيس فراكسيون روحانيون مجلس با اشاره به اينكه نظام جمهوري اسلامي تاكنون با سعه صدر با سران فتنه برخورد كرده است، گفت: مداراي نظام سردمداران فتنه را گستاخ كرده است.

محمد تقي رهبر در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه برخي نخبگان بدون توجه به مسئوليت و عواقب اعمالشان در جامعه ترديد افكني كردند، گفت: ايجاد شك و ترديد در حالي از سوي اين افراد صورت گرفت كه كاملا ساز و كار قانوني در جامعه رعايت شده بود.

وي با اشاره به اينكه تمام انتخابات در كشور ما انتخابات سالمي بوده است، افزود: همچنان انتخابات هاي  آينده نيز با سلامت برگزار خواهد شد.

رئيس فراكسيون روحانيون مجلس با اشاره به حوادث پس از انتخابات 22خرداد، تصريح كرد: در طول سه دهه پيروزي انقلاب اسلامي هرگز شاهد چنين خيمه شب بازي هايي كه پس از انتخابات رياست جمهوري دهم رخ داد، نبوده ايم.

رهبر با بيان اين مطلب كه اغتشاشات به وجود آمده در كشور را عده معدودي با طراحي بيگانگان ايجاد كردند، اظهار داشت: فتنه گران و كساني كه با ادعاهاي واهي آرامش كشور را برهم زدند در پيشگاه ملت و خدا مسئول هستند و بايد پاسخگوي اقدامات خلاف قانون خود باشند.

وي درعين حال خاطر نشان كرد: اتفاقاتي كه رخ داد به هيچ وجه اصالت انتخابات و حضور 85 درصدي مردم را زير سوال نبرد.

عضو كميسون قضايي مجلس با اشاره به اينكه در قانون تكليف اخلال گران و كساني كه در اذهان عمومي ايجاد تشويش كردند، مشخص است، گفت: دستگاه قضايي بايد نه تنها با عوامل و عناصر فتنه بلكه سردمداران آن برخورد جدي و قاطع داشته باشد.

رهبر با اشاره به اينكه سعه صدر نظام باعث پر رو شدن سران فتنه شده است، گفت: ديگر سعه صدر و مدارا با اين افراد جايز نيست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار