گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، توران ولی مراد که چند سالی است به عنوان فعال امور زنان و خانواده در محافل خبری و همایش های مربوط به زنان شهرت پیدا کرده است، دل پری از عملکرد معاونت زنان دولت روحانی دارد و از سیاسی کاری های زنان اصلاح طلب گلایه مند است. وی 3 سال تکیه اقای روحانی بر مسند قدرت را عقب نشینی جدی در حوزه زنان میداند و معتقد است مطالبات زنان ابزاری برای کارهای سیاسی دولت شده است و شعار و وعده هایی داده میشود که در پی آن به دنبال کسب آراء زنان در صندوق ها هستند.
وی با اشاره به افرادی که مدام از کلید واژه «برابری» در حوزه زنان استفاده میکنند، معتقد است که برابری میان زن و مرد معنایی ندارد و ادامه میدهد: «در اسلام از جهت انسانی، برابری معنایی ندارد و جوهره ی زن و مرد یکی و نفس واحده هستند و هردو در مسیر رسیدن به خدا قرار دارند. اگر در اسلام مرد نفقه میدهد و زن فرزند پروری میکند، برابری در اینجا میگوید که زن هم لازم است تا مخارج خانه را بدهد که این غلط است. کسانی که معتقد به برابری زنان و مردان هستند، باید تعریف و معنای خودشان را از برابری و فرصت یکسان ارائه دهند.»
ولی مراد اشاره ای هم به سخنان زنان اصلاح طلب و خانم مولاوردی میکند و بیان دارد پس از سخنان مقام معظم رهبری در فروردین 93 که مشخصاً این واژه را تقبیح کردند، کلید واژه برابری تبدیل به عدالت جنسی شد و دیگر از آن کلمه استفاده نکردند. وی میگوید: «البته افرادی که نماینده این گروه هستند و در مقام اجرایی قرار دارند، همین رویه را دنبال میکنند و نگاه فمنیستی دارند.»
دبیر ائتلاف اسلامی زنان با ابراز تأسف از عملکرد دولت در حوزه ی زنان، معتقد است در این حوزه نسبت به دولت قبلی پسروی و عقب نشینی داشته ایم. او با اشاره به هدف گذاری غلط در حوزه زنان ادامه میدهد:«در دولت قبلی وزیر خانم وجود داشت، دستگاها ملزم بودند تا یک درصد از بودجه خود را برای حوزه رنان و خانواده تخصیص دهند، ستاد ملی زن و خانواده وجود داشت و همه دستگاها مشاور امور زنان و خانواده داشتند؛ ولی هر چهار مورد را در این دولت از دست دادیم و پس از گذشت 3 سال دولت هیچ لایحه ای را در خصوص موضوع زنان به مجلس نبرده است و همچنین هیچ طرح ملی ای را به جریان ننداخته است.»
ولی مراد از «سیاسی کاری» و «های و هوی» های دولت گلایه مند است و تأکید میکند که دولت فقط به دنبال رأی آوری است. او اعتقاد دارد دولت به جای رفع مشکلات و در قامت بازوی اجرایی کشور، بلندگو مشکلات شده است و فقط مطالبه ها را مطرح میکند. وی میافزاید:«جهت گیری و هدف گذاری دولت در جهت بهره برداری سیاسی یک جریان خاص بوده است و حرکت های دولت در حوزه زنان برای تنظیم آرایش اجتماعی برای نتیجه گیری های سیاسی است. دولت 3 سال است که فقط همایش و نشست برگزار میکند و به هیچ نتیجه ای نرسیده است. دولت در حوزه زنان خود مطرح کننده مطالبات است و در جایگاه اپوزوسیون نشسته است ؛ در حالی که مطالبات را جامعه مدنی و فعالین زنان مشخص میکنند و مسئولین باید پاسخ دهند که چرا این جایگاه برعکس شده است و بجای پاسخگویی، طرح مسئله میکنند؟»
وی معتقد است دولت یک قایقی به اسم امور زنان و خانواده درست کرده است که خود سوار آن میشود؛ خودشان هم موج درست میکنند، هم موج سواری میکنند! او با اشاره به طرح موضوعات حاشیه ای و فرعی و هیجان سازی از جانب دولت دارد میافزاید:« مثلا در موضوع حضور زنان در ورزشگاه ها؛ ایا در حوزه ورزش، اولویت با حضور زنان در ورزشگاه ها است یا ایجاد ورزشگاه برای آنکه زنان در آن ورزش کنند و سلامت باشند؟ چرا دولت هیچ اقدامی در حوزه ایجاد زیرساخت ها نکرده است و فقط به دنبال تمرکز و هیجان سازی در موضوع حضور زنان در ورزشگاه است؟»
ولی مراد با تأکید بر جنجال و بازی سیاسی دولت در بحث آزمون استخدامی و حرکتی تبلیغاتی برای انتخابات سال آینده میگوید:«در مسئله آزمون استخدامی، سه روز قبل از طرح آن توسط آقای روحانی، آقای نوبخت و وزیر کشور میگویند که اصلاً استخدامی نداریم. معنی آن این بوده است که آزمون استخدامی ای قرار نبوده برگزار شود و آقای روحانی با یک حرکت تبلیغاتی آن را متوقف میکند.»
مدیر مسول پایگاه شبکه ایران زنان موضع اخیر خانم کولایی را نوعی تطهیر معاونت زنان میداند. او میگوید چون معاونت زنان این دولت در دست جریان اصلاح طلب است، زنان اصلاح طلب میکوشند تا این معاونت را از کم کاری و نقدهای وارده مبری کنند و مشکلات را از خود جدا سازند. ولی مراد میافزاید:«خانم های اصلاح طلب به ناگاه ارتباط سازمان یافته خود را با نیروهای ارزشی قطع کردند؛ در صورتی که در 8 سال گذشته یک جریانی درست شده بود و همهی گروه ها حضور داشتند.»
ولی مراد در پایان مصاحبه خانم کولایی و تیتر اخیر روزنامه آرمان را نوعی اولتیماتوم و فرصت به آقای روحانی میداند تا در صورت تن ندادن به خواسته زنان، با جوسازی کاری خواهد شد که آراء زنان از ایشان ریزش داشته باشد. او این حرکتها و موضع های بانوان اصلاح طلب را طرحی برای 4 سال آینده دانست و ادامه میدهد:«اصلاح طلبان به گونه ای زمینه سازی کرده اند تا خانم های اصلاح طلب را تطهیر کنند و اگرمطالبات زنان پاسخ داده نشد، اشکال از جای دیگری است و مربوط به زنان اصلاح طلب نیست.»
بدادی به ملت قول های سنگین و رنگی که کنی سفره ملت بزودی تو رنگین شاد شدند عده ای و دادند به تو آرایشان به امیدی که براورده گردد آمالشان گذشت 1100 روز از وعده 100 روزه ات چرا نپرسی زحال و روز این حضرات گرننمودی براورده ز ملت حاجاتشان مکن بیش از این بیهوده امیدوارشان