آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۳۳۴۲
بهرمند در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

قیمت شکر در دو سال اخیر ۷۰ درصد افزایش یافته است/ گران تمام شدن شیرینی

رئیس اتحادیه قنادان گفت: قیمت شکر طی ۲ سال اخیر بین ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافته و چون ماده اصلی در قنادی است بر قیمت تمام شده تأثیر مستقیم دارد.

رئیس اتحادیه قنادان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره افزایش هزینه‌های تولید انواع شیرینی به خاطر افزایش قیمت شکر، گفت: سال ۱۳۹۳ آخرین مصوبه نرخ شیرینی را داشته‌ایم و پس از آن افزایش قیمتی برای ما تصویب نشده است. ما تقاضای افزایش قیمت را داده‌ایم.

 

 

قیمت شکر طی ۲ سال اخیر بین ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافته است و چون ماده اولیه و اصلی در قنادی محسوب می‌شود، بر قیمت تمام شده تأثیر مستقیم دارد. این تأثیر بر قیمت تمام شده تولیداتی که شکر از مواد اولیه آن به حساب می‌آید، به چشم می‌آید.

 

 

وی با اشاره به افزایش هزینه‌های تولید قنادان، افزود: قیمت شکر تا مرز ۴ هزار و ۳۰۰ تومان بالا رفت که طی هفته اخیر کمی این التهاب قیمتی فروکش کرد. هر کیلوگرم شکر در هفته اخیر حدود ۷۰۰ تومان کاهش قیمت داشته و به حدود ۳۶۰۰ تومان رسیده است. 

 

 

علی بهرمند در پایان، تصریح کرد: علاوه بر شکر، روغن نیز از مواد اصلی مورد استفاده قنادان به شمار می‌رود که با مصوبه اخیر دولت به طور رسمی ۹ درصد افزایش قیمت پیدا کرد. افزایش دستمزدها و افزایش هزینه‌های جانبی واحدهای تولیدی از سایر پارامترهای موثر در قیمت تمام شده تولیدکنندگان محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار