آغاز بازسازی خوابگاه‌های دانشگاه یزد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۳۶۱۴
معاون دانشجویی دانشگاه یزد خبر داد

آغاز بازسازی خوابگاه‌های دانشگاه یزد

معاون دانشجویی دانشگاه یزد از بازسازی خوابگاه‌های این دانشگاه و ارتقای خوابگاه‌های سطح سه به سطح دو خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علی مروتی، معاون دانشجویی دانشگاه یزد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: بازسازی خوابگاه‌های دانشگاه یزد در ۴۰ درصد پردیس خوابگاهی ۲(برادران) و ۳۰ درصد پردیس خوابگاهی ۱(خواهران) آغاز شده که تا آغاز سال تحصیلی تعمیرات و بهسازی این ساختمان‌ها به پایان می‌رسد.


وی با اشاره به رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی از سوی وزارت علوم و صندوق رفاه دانشجویان افزود: طبق این رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشگاه یزد در سه سطح یک، دو و سه قرار گرفتند و دو خوابگاه مریم و شقایق دانشگاه یزد رتبه‌های اول و دوم کل کشور را کسب کردند و خوابگاه گل‌محمدی نیز به عنوان خوابگاهی با شرایط مطلوب معرفی شد.


معاون دانشجویی دانشگاه یزد خاطرنشان کرد: برنامه داریم خوابگاه‌های سطح سه این دانشگاه را به سطح دو و خوابگاه‌های سطح دو را به سطح یک ارتقا دهیم.

 

مروتی تاکید کرد: دانشگاه یزد با وجود ۶۰۰۰ تخت ظرفیت خوابگاهی یکی از بزرگترین پردیس‌های خوابگاهی کشور را دارد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار