به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از جروزالم پست، این کلیسا در رای گیری شورای سه سالانه خود در نیواورلئان همچنین خواستار توقف تمام سرمایه گذاری ها در شرکتهایی شد که از اشغال سرزمین فلسطینیان بهرهمند شده و همچنین از رئیس جمهور آمریکا خواست تا دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد.
رای گیری درمورد کمک مالی 761 رای موافق به 162 رای مخالف به تصویب رسید و در نهایت کلیسا به اعضای خود تاکید کرد که از نمایندگان، سناتورها و دولت آمریکا بخواهند تا ادامه کمکهای مالی و نظامی آمریکا به اسرائیل را به پایبندی این رژیم به استانداردهای حقوق بشر مشروط کند.
در این قطعنامه همچنین از رئیس جمهور آمریکا خواسته شده تا مانع از ارائه درخواست دولت فلسطین برای عضویت دائم در سازمان ملل نشده و در هماهنگی با شورای امنیت سازمان ملل توافقی جدید و جامع را برای اسرائیل و فلسطین ارائه دهد.
در قطعنامه دیگری این کلیسا موظف شد که نسبت به عدم بهره مندی از تخلفات حقوق بشری اسرائیل اطمینان حاصل کرده و درعین حال خواستار افزایش سرمایهگذاری های مثبت در فلسطین شد.
در روزهای گذشته همچنین یک دعوی حقوقی در یکی از دادگاههای آمریکا طرح شده که در آن به موجب قانون مصوب آمریکا در دهه 1970کمک مالی آمریکا به رژیم صهیونیستی را غیرقانونی میداند. به موجب این قانون کمک مالی به قدرتهای هستهای که معاهده منع گسترش تسلیحات هستهای را امضا نکردهاند ممنوع اعلام شده است.
گرنت اسمیت، مدیر موسسه تحقیقات سیاست خاورمیانه که روز دوشنبه این پرونده را در یکی از دادگاههای واشنگتن دی سی به جریان انداخته اعلام کرد آمریکا از وقتی کنگره در سال 1976 قانون کمک امنیتی بینالملل و قانون کنترل صادرات تسلیحات به اسرائیل را تصویب کرده است حدود 234 میلیارد دلار کمک خارجی در اختیار این رژیم قرار داده است.
هرچند اسرائیل یکی از امضا کنندههای معاهده منع گسترش هستهای نیست اما اسمیت به این مسئله اشاره کرد که این رژیم به عنوان یک قدرت هستهای و دریافت کننده کمک آمریکا شناخته میشود.
اسمیت درباره عدم شفافیت پیرامون برنامه تسلیحات هستهای اسرائیل گفت که دولت آمریکا به طبقهبندی کردن نادرست اسناد و همچنین تهدید کارکنان فدرال و محققان به پیگرد قانونی، جریمه و زندان متوسل شده است.