کد خبر:۵۳۴۵۴۷

اعتراض دانشجویان روزانه و تک رقمی دانشگاه تهران به پرداخت شهریه اجباری

جمعی از دانشجویان روزانه رشته مدیریت رسانه دانشگاه تهران در خصوص پرداخت اجباری شهریه برای بعضی از دروس گذرانده شده، اعتراض کردند.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان روزانه رشته مدیریت رسانه دانشگاه تهران در خصوص پرداخت اجباری شهریه برای بعضی از دروس گذرانده شده، اعتراض کردند.
 

دلیل اصلی این اعتراض؛ اجبار واحد آموزش تحصیلات تکمیلی این دانشکده به دانشجویان روزانه کارشناسی ارشد مدیریت رسانه برای پرداخت شهریه ای معادل ۵۹۵ هزار ریال بابت هر درس جبرانی می باشد.


یکی از دانشجویان این رشته گفت: در طول دوره کارشناسی ارشد ۱۲ واحد (۶درس) از طرف گروه مدیریت رسانه به عنوان دروس جبرانی مشخص شده است که با اعمال این قانون، دانشجویان روزانه این رشته موظف به پرداخت شهریه ای معادل سه میلیون و ۵۷۰ هزار ریال هستند.

 

وی ادامه داد: همچنین واحد آموزش این دانشکده تا قبل از پرداخت این وجه و تسویه کامل، اجازه دفاع از پایان نامه را به دانشجویان نمی‌دهد.

 

این دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت رسانه افزود: علاوه‌بر این، شهریه سنوات تحصیلی این رشته نیز مبلغ ۳۰۰ هزار تومان مشخص شده است که به دلیل برنامه‌ریزی ضعیف دانشکده در ارائه واحدها و کمبود اساتید، بیش از ۹۰درصد دانشجویان این رشته مشمول سنوات تحصیلی خواهند شد.


وی گفت: طبق ماده ۵ آیین‌نامه دوره کارشناسی ارشد وزارت علوم برای دروس جبرانی اینطور بیان شده است که «چنان‌چه رشته دوره كارشناسي با رشته دوره تجانس نداشته باشد دانشجو بايد به تشخيص گروه آموزشي، تعدادي از دروس را تحت عنوان جبراني بگذراند»، که گروه مدیریت رسانه این دانشگاه حداکثر تعداد مجاز اعلام شده (۱۲واحد) را به عنوان دروس جبرانی مشخص کرده است؛ اما در این آیین‌‌نامه هیچ اشاره‌ای به پرداخت اجباری شهریه برای دروس جبرانی تا قبل از دفاع پایان نامه و میزان این شهریه نشده است.

 

این دانشجو خاطرنشان کرد: هم چنین طبق ماده ۷ این آیین‌نامه؛ «تعداد واحدهاي درسي را كه دانشجو بايد در  هر نيمسال تحصيلي در اين دوره اخذ نمايد حداقل ۸ و حداكثر ۱۲ است» درحالیکه بنابر گفته‌های دانشجویان معترض انتخاب واحدهای این رشته همواره با نظر واحد آموزش و بدون دخالت دانشجو انجام می‌شده و این موضوع باعث شد که ترم ۴ این دانشجویان فقط با یک درس سه واحدی سپری بشود و این موضوع دلیل اصلی به تاخیر افتادن زمان تصویب پروپوزال و موعد دفاع پایان نامه و در نهایت مشمولیت سنوات تحصیلی برای دانشجویان بوده است.


با چنین وضعیتی معلوم نیست دانشجویانی که با رتبه‌های تک رقمی و برتر کنکور وارد دوره روزانه این دانشگاه شده‌اند، اکنون در پایان دوره کارشناسی ارشد خود باید دغدغه به پایان رساندن پایان نامه و دفاع از آن را دشته باشند یا اینکه زیر فشار تسویه شهریه تحمیلی میلیونی خود تا قبل از موعد دفاع باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۵
متاسفیم برای این نظام آموزشی
3
1
پربازدیدترین آخرین اخبار