بيش از 300 نفر از اغتشاش گران دستگير شده اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۵۵۱
توضيحات سردار رادان درباره حوادث يکشنبه تهران:

بيش از 300 نفر از اغتشاش گران دستگير شده اند

سردار رادان درباره حوادث روز يکشنبه تهران گفت: در اين حوادث، پليس بيش از 300 نفر از اغتشاش گران را دستگير کرد.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، جانشين فرمانده نيروي انتظامي در تشريح حوادث امروز تهران گفت: افرادي از فتنه گران به دنبال فراخوان سايت ها و کانال هاي وابسته و با سوء استفاده از مراسم عاشوراي حسيني با سازماندهي قبلي قصد داشتند حرمت عزاداري اباعبدالله الحسين و هيئت هاي عزاداري را بشکنند.

رادان افزود: تعدادي از اين افراد در نقاطي از تهران تجمع کردند که پليس اين افراد را به خويشتن داري ، ارامش و ترک محل دعوت کرد اما متاسفانه روشن بود که اين افراد به شکل سازماندهي شده براي درگيري حاضر شده اند.

وي گفت: در هر مکاني که پليس انان را به ارامش دعوت کرد انها سعي کردند با پليس درگير شوند.

رادان افزود: سردار رجب زاده فرمانده اجتماعي تهران بزرگ که فرمانده اي مردمي و جامعه محور است نيز در محل حاضر شد تا اين افراد را به خويشتن داري و آرامش دعوت کند اما متاسفانه با پرتاب اشيايي مجروح شدند.

وي گفت: در اين حادثه فتنه گران تعدادي از خودروهاي عمومي، شخصي و موتور سيکلت ها را دچار خسارت، زيان و اتش سوزي کردند و همچنين به تعدادي از اماکن عمومي و بانک ها هم خسارت وارد شد و پليس به ناچار و بدون استفاده از سلاح و با استفاده از وسايل ضد شورش به مقابله با اين افراد پرداخت.

رادان افزود: در اين حادثه دهها نفر از نيروهاي پليس مجروح و به بيمارستان منتقل شدند و چند نفر هم کشته شدند.

وي گفت: يکي از کشته شدگان، از پل سقوط کرد، دو نفر توسط يک خودرو در يک سانحه کشته شدند که با اطلاعات واصله از سوي مردم، پليس در پي يافتن راننده و خودرو است، بنابراخبار رسيده يک نفر نيز با گلوله کشته شد که با توجه به عدم استفاده سلاح از سوي پليس، اين حادثه کاملا مشکوک و در دست بررسي است.

جانشين فرمانده نيروي انتظامي گفت: دراين حادثه پليس بيش از 300 نفر از فتنه گران را دستگير کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار