کد خبر:۵۳۵۷۷۶

«جنبش قصاص» در پاکستان راه‌اندازی می‌شود

رهبر حزب «تحریک عوامی» پاکستان از راه‌اندازی تظاهرات ضد دولتی در ۲۵ آگوست سال جاری میلادی با عنوان «جنبش قصاص» خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «طاهر القادری» رهبر حزب تحریک عوامی پاکستان اعلام کرد: تظاهرات‌های گسترده‌ای برای اعتراض به سیاست‌های دولت اسلام‌آباد در این کشور راه‌اندازی خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: این تظاهرات‌ها از 25 آگوست سال جاری میلادی یعنی سه روز دیگر تحت عنوان «جنبش قصاص» در پاکستان برای اعلام مخالفت با عملکرد دولتمردان این کشور آغاز می‌شود.

 

قادری در یک پیام ویدیویی خطاب به مردم پاکستان و طرفداران خود گفت: برای تغییر نظام حاکم بر این کشور زنان، دانشجویان، پزشکان، معلمان، کشاورزان، کارگران و همه اصناف به خیابان‌ها بیایند و در صحنه حضور یابند.

 

رهبر حزب تحریک عوامی پاکستان تأکید کرد: نمی‌توان انتظار داشت که تنها با تلاش برخی رهبران مردمی تغییری در نظام سیاسی دو حکومتی دولت پاکستان بوجود آید و باید مردم نیز در کنار رهبران بپا خیزند.

 

طاهر القادری اذعان داشت: جنبش قصاص از 25 آگوست در «مولتان»، 26 آگوست در «مظفرگر»، 27 آگوست در «گجرانواله» و «راولپندی» ایالت پنجاب و 29 آگوست در ایالت «بلوچستان» برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار