کد خبر:۵۳۵۹۷۰
برگزیدگان نخستین جشنواره «حقوق بشر آمریکایی» مشخص شدند
پس از ۲ مرحله کارشناسی و داوری، آثار برگزیده نخستین جشنواره هنری «حقوق بشر آمریکایی» در ۵ گرایش موشن گرافیک، اینفوگرافیک، پوستر، عکاسی و کاریکاتور مشخص شدند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ این جشنواره پس از ۲ مرحله کارشناسی و داوری آثار رسیده به جشنواره هنری حقوق بشر آمریکایی، در نهایت در هر بخش آثار حائز رتبه اول تا سوم و همچنین آثار قابل تقدیر را مشخص کردند.
از آثار برگزیده و همچنین آثار تقدیری، در مراسم اختتامیه این جشنواره با اهدای لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جوایز نقدی تجلیل و تقدیر به عمل خواهد آمد.
مراسم اختتامیه نخستین جشنواره هنری حقوق بشر آمریکایی روز یکشنبه ۷ شهریور ماه ساعت ۱۸ در تالار سوره حوزه هنری واقع در تهران خیابان سمیه برگزار می شود. حضور برای عموم هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر آزاد است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.