اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات در پانزدهمین دوره، صبح امروز حجت الاسلام والمسلمین فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان به همراه جمعی از مسئولان این ستاد با حجت الاسلام والمسلمین قاضیعسگر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی دیدار و گفتوگو کردند.
بنابراین گزارش، در ابتدای این دیدار حجتالاسلام والمسلمین سید محمدرضا فقیهی گزارشی از پانزدهمین دوره سفرهای عتبات دانشگاهیان از آغاز اعزام تاکنون ارائه داد و ضمن تقدیر از تلاشها و همراهیهای بعثه مقام معظم رهبری در زمینه اعزام دانشگاهیان به عتبات، گفت: در این دوره از اعزامها بیش از ۱۷ هزار دانشگاهی به سفر زیارتی عتبات اعزام خواهند شد و با همکاری مجموعه بعثه مقام معظم رهبری، سازمان حج و زیارت و شرکت زیارتی شمسا، برنامههای فرهنگی و اجرایی خوبی تا به امروز برای دانشگاهیان برگزار شده است.
وی در این دیدار علاوه بر ارزیابی چهاردهمین دوره عتبات، از برنامههای ستاد در پانزدهمین دوره عتبات دانشگاهیان خبر داد و گفت: پانزدهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات از ۳۱ تیرماه آغاز شده است و تاکنون ۱۰۴ کاروان از دانشگاهیان به عتبات اعزام شدند که اکثریت کاروانها از متاهلین بودند.
فقیهی در ادامه به برگزاری همایشهای قبل از سفر هم اشاره کرد و گفت: همایشهای استانی پیش از سفر با حضور پرشور دانشگاهیان در استانهای مختلف در حال برگزاری است و با استقبال بالای زائرین مواجه شده است.
وی گفت: همچنین گردهمایی روحانیون و مدیران کاروانهای دانشگاهیان در دو مرحله برنامه ریزی شد که مرحله اول آن با حضور حدود ۲۸۰ نفر از عوامل کاروانها هفتم مرداد ماه برگزار شد و مرحله دوم آن نیز ۱۸ شهریور ماه در تهران برگزار خواهد شد.
در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین منصور آبادی معاون فرهنگی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و رضا همدانی نماینده این ستاد در کشور عراق در خصوص برنامههای فرهنگی و اجرایی فعالیتهای انجام شده قبل، حین و پس از سفر عتبات گزارشی ارائه دادند.
حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسگر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با ابراز خرسندی از اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات گفت: سفر عتبات یک سفر استثنایی است و کسانی که با بصیرت به این سفر می روند، می توانند دستاوردهای معنوی خوبی از این سفر کسب کنند و چون زائرین جوان هستند، دستاوردشان از زیارت عتبات بیشتر است.
وی بر زمینه سازی برای افزایش میزان اعزامها، بصیرت افزائی در زائرین دانشجو، برنامهریزی برای افزایش کیفی سفر و آمادگی بعثه جهت جذب روحانیون ویژه برای کاروانهای دانشگاهی تأکید کرد.
حجت الاسلام قاضی عسگر در ادامه در خصوص غنی سازی محتوای آموزشی زائران گفت: باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم معرفت افزایی و تبدیل شعار به شعور و معرفت حسینی، بعثه مقام معظم رهبری و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان میبایست تمام امکانات فرهنگی خود را بکار گیرند تا زائران بیشترین بهره را از این سفر معنوی ببرند.
وی گفت: بر همین اساس باید یک شورای علمی تشکیل و با ارزیابی محتوای موجود، نواقص را برطرف و بر غنی سازی آنها بیفزایند. همچنین با توجه به آماده سازی اکثر محتواها به صورت نرم افزارهای اندرویدی، باید زمینه استفاده هر چه بیشتر این مجموعه خدمات فرهنگی را نیز فراهم آورند.