آشپزی خاورمیانه متاثر از آشپزی ایرانی است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،جلیل بالایی عصر سه شنبه در مراسم افتتاح جشنواره منطقه ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» که با حضور هنرمندانی از استان های کرمانشاه، کردستان، ایلام و همدان در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد برگزار شد گفت: معرفی غذاهای بومی و محلی و توسعه گردشگری از اهداف برگزاری این جشنواره سه روزه است.
وی با اشاره به بخش های مختلف جشنواره گفت: طبخ و عرضه غذاهای محلی، دمنوش های بومی و محلی، برگزاری مسابقه آشپزی و معرفی فرهنگ بومی و محلی استان های شرکت کننده در قالب غرفه های برپا شده از جمله بخش های این جشنواره است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از حضور هتلداران و رستوران داران برتر استان های شرکت کننده در این جشنواره خبرداد که با یکدیگر رقابت می کنند.
وی با بیان اینکه ایرانیان پس از کشورهای چین و روم دارای جایگاه سوم در جهان است گفت: آشپزی ایرانیان به حدی بوده که در بسیاری از موارد تاثیر آن در آشپزی هندی، عربی و ترکی متاثر از آشپزی ایرانی بوده است.
بالایی افزود: ایران سابقه درخشانی از دیرباز در آشپزی و تنوع غذایی داشته و آشپزی تمام منطقه خاور میانه از آشپزی ایرانی متاثر شده است.
وی گفت: بسیاری از گردشگران، خصوصا گردشگران خارجی در سفر به استان هایی چون استان ما به دنبال شاخص های متمایز کننده از سایر نقاط چون غذاهای محلی هستند و این جشنواره می تواند فرصتی برای تقویت گردشگری استان محسوب شود.
بالایی تصریح کرد: بسیاری از غذاها و شیرینی های محلی استان به عنوان یک برند مطرح است که می تواند در این جشنواره به صورت ویژه تری معرفی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد جشنواره فوق بتواند نقش تاثیر گذاری در توسعه فرهنگی گردشگری داشته باشد.
منبع:مهر