به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،جلیل بالایی عصر سه شنبه در مراسم افتتاح جشنواره منطقه ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» که با حضور هنرمندانی از استان های کرمانشاه، کردستان، ایلام و همدان در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد برگزار شد گفت: معرفی غذاهای بومی و محلی و توسعه گردشگری از اهداف برگزاری این جشنواره سه روزه است.
وی با اشاره به بخش های مختلف جشنواره گفت: طبخ و عرضه غذاهای محلی، دمنوش های بومی و محلی، برگزاری مسابقه آشپزی و معرفی فرهنگ بومی و محلی استان های شرکت کننده در قالب غرفه های برپا شده از جمله بخش های این جشنواره است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از حضور هتلداران و رستوران داران برتر استان های شرکت کننده در این جشنواره خبرداد که با یکدیگر رقابت می کنند.
وی با بیان اینکه ایرانیان پس از کشورهای چین و روم دارای جایگاه سوم در جهان است گفت: آشپزی ایرانیان به حدی بوده که در بسیاری از موارد تاثیر آن در آشپزی هندی، عربی و ترکی متاثر از آشپزی ایرانی بوده است.
بالایی افزود: ایران سابقه درخشانی از دیرباز در آشپزی و تنوع غذایی داشته و آشپزی تمام منطقه خاور میانه از آشپزی ایرانی متاثر شده است.
وی گفت: بسیاری از گردشگران، خصوصا گردشگران خارجی در سفر به استان هایی چون استان ما به دنبال شاخص های متمایز کننده از سایر نقاط چون غذاهای محلی هستند و این جشنواره می تواند فرصتی برای تقویت گردشگری استان محسوب شود.
بالایی تصریح کرد: بسیاری از غذاها و شیرینی های محلی استان به عنوان یک برند مطرح است که می تواند در این جشنواره به صورت ویژه تری معرفی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری کرد جشنواره فوق بتواند نقش تاثیر گذاری در توسعه فرهنگی گردشگری داشته باشد.
منبع:مهر