آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۶۳۶۲
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

بازار صرفا در انحصار مولفان و ناشران تهرانی نباشد

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر استفاده از ظرفیت ناشران شهرستانی گفت: نباید بازار صرفا در انحصار مولفان و ناشران تهرانی باشد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عباس صالحی امشب در حاشیه برگزاری نمایشگاه کتاب در جمع خبرنگاران با اشاره به موفقیت‌های کسب شده توسط دولت فعلی در حوزه فرهنگ و هنر اظهار کرد: شاخص‌های فرهنگی در این دولت در بخش‌های مختلف ارتقا یافته است.

 

وی با تاکید بر لزوم شناسایی اندیشه‌های برتر در حوزه مختلف فرهنگی افزود: در شهرستان‌ها در برخی از حوزه‌ها اندیشه‌های مهم شناسایی نشده است.

 

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تفاوت صنعت چاپ و حوزه نشر در استان‌ها در مقایسه با تهران افزود: باید این تفاوت‌ها به حداقل ممکن برسد.

 

صالحی با تاکید بر اینکه در برخی از استان‌ها علیرغم وجود ناشران توانمند از وجود آنها به خوبی استفاده نشده است، اضافه کرد:  ناشران استانی نیز باید در بازار باشند و بازار تنها متعلق به ناشران تهرانی نباشد.

 

وی برگزاری نمایشگاه کتاب را فرصت مغتنمی برای استفاده از ظرفیت ناشران شهرستانی عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت به نحو استفاده شود.

 

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه ناشران را به سه بخش خوب، متوسط ، خاکستری و ضعیف تقسیم کرد و گفت: در حوزه تولید نشر در کشور تولید کنندگان خوبی وجود دارد که باید از ظرفیت آنها استفاده کرد.

 

صالحی نبود کتاب در سبد خانوارهای ایرانی را شایسته ندانست و گفت: کتاب دارای انسجام و پایداری خاص خود برای انتقال فرهنگ است.

 

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره برخورد با ناشران بدون مجوز و سرقت‌های ادبی نیز گفت: احترام به مالکیت فکری و معنوی نیازمند فرهنگ‌سازی است.

 

صالحی با بیان اینکه ماهیت کتاب آموزشی و کتاب فرهنگ ساز متفاوت است و باید این دو را از هم جدا کنیم، گفت: وظیفه همه است که با تلاش متقابل ضمن معرفی و تبلیغ کتاب‌های فرهنگ‌ساز، ناشران فرهنگی را از ناشران کتاب‌های آموزشی تفکیک و جداسازی کنیم.

منبع:‌فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار