کد خبر:۵۳۶۴۵۳
صدیقی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

نظارت بر خوابگاه‌های خودگردان برعهده دانشگاه‌هاست/ عدم افزایش ظرفیت خوابگاه‌های متاهلی

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه ظرفیت خوابگاه‌های متاهلی افزایش پیدا نکرده، گفت: علاوه بر تلاش دانشگاه‌ها برای ایجاد یا خریداری زمین‌هایی برای خوابگاه‌ متاهلی، دانشگاه برای دانشجویانی که می‌خواهند خوابگاه رهن یا اجاره کنند، ودیعه‌ای به صورت وام اختصاص می‌دهد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت خوابگاه‌های متاهلی و سیاست اجرایی که به تازگی برای آنها اتخاذ شده است، گفت: دانشگاه‌ها تا جایی که بتوانند سیاست اجرایی توسعه خوابگاه‌های خود را اجرایی می‌کنند؛ البته در برنامه پنجم توسعه بحث واگذاری خوابگاه‌ها پیش بینی شده بود که عملی نشد؛ چرا که اصولا خوابگاه دانشجویی فضایی است که نیاز به نظارت و دقت بسیاری دارد و هر مجموعه‌ای نمی‌تواند خوابگاه داری کند.

 

وی ادامه داد: به همین خاطر است که خوابگاه‌های خودگران ما توسعه زیادی پیدا نکردند و از حدود 255 هزار ظرفیت خوابگاه مجردی دانشگاه‌های وزارت علوم چیزی حدود 30 هزار ظرفیت خوابگاه خودگردان داریم که همین تعداد را از سال گذشته تحت نظارت دانشگاه مادر استان بردیم و صدور مجوز، نظارت و توزیع دانشجویان در خوابگاه‌ها را به آن ها سپردیم.  

 

صدیقی در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد: این مسیری است که ما فکر می‌کنیم در بحث خوابگاه‌ها و نظارت بر آنها باید هر دو سه ماه یک بار وجود داشته باشد.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان در خصوص وضعیت خوابگاه‌های متاهلی تصریح کرد: در این حوزه کمبودها زیاد است از طرفی دانشگاه مشوق دانشجویان در امر ازدواج و تشکیل خانواده است اما از طرف دیگر توسعه خوابگاه‌های متاهلی نیازمند وجود منابع زیادی است؛ یعنی ساختمانی که می‌تواند 150 دانشجوی مجرد را در خود جای دهد برای متاهلین به ظرفیت 10 الی 20 واحد برای هر خانواده تبدیل می‌شود.

 

وی ضمن تاکید براینکه طی این سال‌ها ظرفیت خوابگاه‌های متاهلی افزایش پیدا نکرده است گفت: به همین خاطر برنامه ما این است که علاوه بر تلاش دانشگاه‌ها برای ایجاد یا خریداری ساختمان‌ها و زمین‌هایی برای خوابگاه‌ متاهلی؛ برای دانشجویانی که می‌توانند مثلا به صورت 4، 5 نفر با هم هماهنگ شوند و ساختمانی را انتخاب کنند دانشگاه در رهن اولیه آن ودیعه‌ای را به صورت وام به آنها اختصاص دهد.

 

صدیقی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها در این زمینه اعلام آمادگی کردند اما این به منزله آن نیست که صورت مسئله خوابگاه‌های متاهلی را حذف کنیم بلکه اجرای این برنامه به دلیل کند بودن توسعه خوابگاه‌های متاهلی است و این کار می‌تواند به دانشجویانی که در بحث رهن اولیه خوابگاه دچار مشکل هستند کمک کند.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان در خصوص بحث چگونگی نظارت بر خوابگاه‌هایی که خارج از محیط دانشگاه توسط دانشجویان رهن یا اجاره می‌شود گفت: نظارت بر خوابگاه‌های خودگردان و چگونگی سرویس دهی آنها برعهده دانشگاه‌ها خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار