همايش پيشگيري از معلوليتها برگزار ميشود
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سوسن کشاورز گفت: اين همايش با همکاري سازمان بهزيستي، دانشگاه علوم پزشكي ايران، پژوهشكده كودكان استثنايي و دانشگاه تهران در سالن کوثر دانشکده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران برگزار مي شود.
وي سبب شناسي معلوليتها، لزوم وجود مباني حقوقي و قانوني در پيشگيري از معلوليتها، تاثير شرايط زيست محيطي در بروز و تشديد معلوليتها و نقش سازمانها و همكاريهاي آنها براي مداخله بهنگام و جلوگيري از بروز معلوليتها را از جمله مهمترين عناوين برگزاري اين همايش عنوان کرد.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استثنايي کشور افزود: از ميان 195 مقاله دريافتي، 20 سخنراني و 20 مقاله به صورت پوستر پذيرفته شده است.
کشاورز تصريح کرد: در حاشيه اين همايش فرمهاي فراخوان مقاله و بروشورهاي ثبتنام به تمام بخشهاي تخصصي دانشكدههاي علوم تربيتي، پزشكي و علوم توانبخشي سراسر كشور ارسال، و اطلاعرساني و ثبتنام از طريق سايت www.seo.medu.ir انجام شده است./انتهاي پيام/