به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در دیدار امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان فرهنگی شهرستان بیجار که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد گفت: همین که نسبت به وضعیت منطقه احساس مسئولیت کردهاید و سختی راه را تحمل نموده و به شهر قم آمدهاید جای تقدیر دارد.
وی افزود: در کلمات پیشوایان و اسلام تأکید فراوان شده که زندگی همیشه دارای مشکلات زیادی است و حتی حضرت علی(ع) فرمودند: «دنیا سرایی است که مشکلات درآن زیاد است در مقابل این مشکلات، اسلام دستور به صبر و استقامت داده است».
ایمان در حفظ سختیها ممکن است
استاد برجسته حوزه گفت: اگر ایمان انسان آمیخته به صبر نباشد، فائدهای ندارد کسانی در حوادث موفق تراند که از حجم مشکلات نترسند، وارد میدان کارزار شوند و با سختیها روبه رو شده و مقابله کنند.
وی با بیان اینکه امروز مشکلات زیاد، بعضی از بیرون و بعضی از درون بر مردم تحمیل شده، اظهار داشت: دنیا پرستان و استکبار برای عزت و استقلال ما مزاحمت ایجاد میکنند و میخواهند برده باشیم، چرا که مشکلات آنان پایان ندارد و هر روز چیزی مانند حقوق بشر و مسائل هستهای را بهانه میکنند، میخواهند ما برده آنها شویم و خواستههای آنها هم پایان ناپذیر است؛ مهم ایستادن و مقابله کردن با مشکلات است.
اصول سه گانه مقابله با حوادث
آیت الله مکارم شیرازی به تبعید خود به مهاباد و حضور بین اهل سنت اشاره کرد و گفت: اگر اصولی را رعایت کنیم، قطعاً پیروزی از آن مسلمانان و جامعه اسلامی است، اولین اصول حفظ وحدت است. اهل سنّت همراه با تکفیریها نیستند و مشکلی با شیعیان ندارند.
وی بیان داشت: اصل دوم، حفظ امید است، نباید در برابر حوادث انفعالی برخورد کرد، خدا به مومنان و پیامبران وعده یاری و پیروزی داده است و این هم حتمی است.
حفظ هوشیاری یکی راهبردهای مقابله
این مرجع تقلید شیعیان افزود: اصول سوم برای مقابله با حوادث مراقبت و هوشیاری نسبت به نقشههای دشمن است، هرروز آنها با نقشه جدید وارد میشوند و الحمدلله تا کنون این فتنهها خنثی شده است.
آیت الله مکارم شیرازی با بیان این که موقعیت منطقه بیجار حساستر از سایر مناطق است و همین عنصرِ هوشیاری در این منطقه بسیار میتواند کارساز و راهبردی باشد، گفتند: باید بیش از همه از جوانان و به خصوص فضای مجازی مراقبت کرد، فضای مجازی در اختیار دشمن است و از این طریق جوانان ما را از لحاظ فکری تغذیه میکند.