کد خبر:۵۳۷۰۹۲

جهادگران دانشگاه ایلام عازم شهرستان بدره شدند

با آغاز به کار رسمی اردوهای جهادی دانشگاه ایلام، جهادگران گروه خاکیان بی‌ادعا به مدت ۱۰ روز در روستاهای زید و آب چشمه به فعالیت‌های فرهنگی و عمرانی خواهند پرداخت.


اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، افتتاحیه اردوهای جهادی دانشگاه ایلام، با حضور دانشجویان جهادی و مسئولان بسیج دانشجویی استان ایلام، در مجتمع لاله برگزار شد.

 

صدرا آرامش، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام در این مراسم، با اشاره به دغدغه دانشجویان جهادی در راستای خدمت رسانی بهتر به مناطق محروم گفت: دستور رهبر معظم  انقلاب در دیدار دانشجویان در تیر ماه، مبنی بر  توسعه اردوهای جهادی، حس و حال  ویژه ای بر فضای  معنوی اردوهای  جهادی امسال حاکم کرده است تا جایی که ما امروزه شاهد برگزاری اردوهای پرخیر و برکت جهادی در اقصی نقاط کشور هستیم.

 

وی بابیان اینکه اردوهای جهادی مجاهد بودن را در دل ها یادآوری می‌کند، تصریح کرد: عشق و ایمان محور اصلی فعالیت مذکور است و بنده به جرات می توانم بگویم که اردوی جهادی مهمترین برنامه فرهنگی جهت خودسازی قشر دانشجوست.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام، بیان داشت: گروه جهادی دانشگاه ایلام با نام «خاکیان بی ادعا» در جهت محرومیت زدایی مقرر شده است، از چهارم تا ۱۴ شهریور ماه امسال به مدت ۱۰ روز به فعالیت در مناطق محروم شهرستان بدره بپردازد.

 

آرامش با بیان اینکه خواهران در بخش فرهنگی در روستای آب چشمه و برادران در حوزه های عمرانی و فرهنگی در روستای زید فعالیت می کنند، یادآور شد: جهاد گران دانشجو در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، عمرانی، بهداشت و درمان و غیره خدمت رسانی را سرلوحه فعالیت های خویش قرار داده‌اند.

 

این فعال دانشجویی بار دیگر با بیان کمبود اعتبارات و کمک های دولتی در این زمینه اظهار داشت: در راستای بهینه کردن کارهای صورت گرفته و بازدهی مناسب تلاش های جهادگران دانشجو در مناطق محروم، حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی مسئولین استانی و رژسای دانشگاه ها در این خصوص بسیار حائز اهمیت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار