به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در ابتدای این جلسه، نوید ادهم،دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را با دارا بودن پشتوانه نظری و فلسفی عمیق و عنایات ویژه مقام معظم رهبری از افتخارات نظام اسلامی دانست و گفت: می بایست هدف غایی در آموزش و پرورش، فراهم آوردن زمینه های دستیابی دانش آموزان به مراتبی از حیات طیبه باشد.
وی همچنین اطلاعاتی در رابطه با تغییرات اعمال شده در ساعات دروس رشته های مختلف دوره های آموزشی را ارائه و تأکید کرد: تغییرات مذکور مختص درس دینی نبوده و سایر دروس را نیز در برمی گیرد تا فضا برای ارائه دروس جدید فراهم شود.
در ادامه این جلسه اعضای شورا با تاکید بر اهمیت مساله آموزش معارف دین به دانش آموزان، ضمن ابراز نگرانی از کم شدن ساعات دروس دینی، این اقدام را با روح کلی سند تحول آموزش و پرورش مغایر دانسته و خاطر نشان کردند: محتوای عناوین درسی جدید هم باید بر اساس منابع و متون اسلامی تدوین شوند.
اعضاء جلسه به منظور تقویت و تحقق اهداف سند تحول آموزش و پرورش، پیشنهاد کردند که تدوین، بهینه سازی و تالیف کتب و همچنین تأمین معلمان مرتبط با عناوین جدید درسی مانند مدیریت خانواده و سبک زندگی به واحدی تحت نظارت گروه کتب دینی سپرده شود تا مدیریت انتقال مفاهیم دینی به دانش آموزان به یک سیاق و زیر نظر اساتید مرتبط با این حوزه انجام گیرد.
در خاتمه مقرر شد بررسی برنامه درسی و نیز محتوای دروس جدید به کارگروه مربوطه در شورای تخصصی حوزوی ارجاع شده و پیشنهاداتی متناسب در این رابطه ارائه شود.