حضور دبیرخانه جایزه کالاهای فرهنگی در چهارمین نمایشگاه نوشتافزار
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ علی فریدونی با بیان اینکه یکی از موضوعات اصلی دومین دوره جایزه کالاهای فرهنگی، نوشت افزار است، گفت: این دبیرخانه به منظور معرفی جایزه کالاهای فرهنگی و نیز برقراری ارتباط و تعاملات بیشتر با طراحان و تولیدکنندگان نوشت افزار در این نمایشگاه حضور پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه اهمیت نوشت افزار در شکلدهی شخصیت و تغییر ذائقه فرهنگی دانش آموزان به ویژه در سالهای اولیه تحصیل کمتر از سایر محصولات فرهنگی نیست، افزود: طراحان و تولیدکنندگان نوشت افزار میبایست به این مقوله نگاه ویژهتری داشته باشند و مسائل فرهنگی را نسبت به مسائل اقتصادی صرف، در اولویت قرار دهند.
فریدونی گسترش موضوعی را یکی از اهداف دور بعدی جشنواره دانست و گفت: این دبیرخانه آمادگی دارد در نمایشگاههای مربوط به سایر کالاهای فرهنگی نیز شرکت و حضور فعال داشته باشد.
بر اساس این گزارش، دبیرخانه جایزه کالاهای فرهنگی با الگوی ایرانی – اسلامی پیش از این نیز در نمایشگاه ملی اسباب بازی نیز حضور داشت.
همچنین دومین دوره جایزه کالاهای فرهنگی با الگوی ایرانی – اسلامی در نیمه دوم آذر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.