آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۸۵۸۰

کری: افزایش همکاری آمریکا، هند و افغانستان تلاش برای انزوای هیچ کشوری نیست

وزیر امورخارجه آمریکا با اشاره به افزایش همکاری واشنگتن، دهلی‌ نو و کابل تاکید کرد که این همکاری‌ها تلاش برای انزوای هیچ کشوری نیست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از «دی.ان.ای ایندیا»، یک روز پس از امضای توافقنامه تبادل لجستیک در واشنگتن، «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا و «سوشما سواراج» وزیر خارجه هند ساز و کار همکاری سه جانبه میان هند، آمریکا و افغانستان را اعلام کردند.

 

در حال حاضر هند با ایران و روسیه درباره افزایش همکاری سه جانبه دیگری در زمینه افغانستان در حال مذاکره است تا اسلام‌آباد را بیش از پیش منزوی کند.

 

کری گفت: هدف از این برنامهم‌ها و همکاری سه جانبه منزوی کردن کشور دیگری نیست بلکه هدف اصلی آن برقراری صلح و ثبات در افغانستان است.

 

وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: پاکستان به عنوان یک کشور، منزوی نیست اما این کشور باید برنامه‌ای را بر حسب انتخاب‌های خود برای از بین بردن تروریست ترسیم کند.

 

قرار است مقامات آمریکا، هند و افغانستان در ماه سپتامبر میلادی نشستی را در سازمان ملل برگزار کنند.

 

سواراج گفت: توافق کردیم که پاکستان باید علیه عوامل حملات تروریستی بمبئی در سال 2008 میلادی و پتهانکوت 2016 میلادی اقدام کند.

 

وزیر خارجه هند ادامه داد: هنوز هم در مورد عبور تروریست از آن سوی مرز پاکستان مشکل داریم. با آمریکا توافق کردیم که ملت‌ها نباید سیاست دوگانه خود مانند دسته‌بندی تروریست خوب و یا بد را حفظ کنند

 

جان کری گفت: به هند اطمینان می‌دهیم که آمریکا هیچ تبعیضی میان تروریست خوب و بد نمی‌گذارد. تروریست، تروریست است.

 

وزیر امور خارجه آمریکا تایید کرد که در زمینه توافقنامه ساخت 6 راکتور هسته‌ای توسط واشنگتن با هند پیشرفت کرده‌ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار