کد خبر:۵۳۸۷۰۶
زارعی در مشهد مطرح کرد

آمریکا درصدد است تا داعش را تبدیل به داعش ماموریت‌پذیر کند/ صحبت آمریکایی‌ها از شکست سعودی‌ها در مدیریت جنگ در منطقه

کارشناس مسائل سیاسی گفت: آمریکا درصدد است تا داعش را پراکنده کند و آن را تبدیل به داعش ماموریت پذیر کند،آن‌ها می‌خواهند در منطقه یک جریان ضد ایرانی داشته باشند تا هرگاه می‌خواهند به ایران ضربه بزنند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سعدالله زارعی امروز در هفدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید در مشهد گفت: امروز کم نیستند کسانی که در خود آمریکا اعتراف می‌کنند که آمریکا دیگر ابرقدرت نیست و به این دلیل که این مسائل برای آنان قابل تحمل نبوده و نیست تمام ظرفیت خود را بسیج کرده‌اند تا موقعیت از دست رفته خود را دوباره احیا کنند که تاکنون موفقیتی به دست نیاورند و حتی روند فروپاشی آنان کند و یا مهار نشده است.

 

وی افزود: آمریکا به عنوان یک قدرت فرصت طلب به دنبال پیدا کردن نقطه‌ای است تا بتواند از طریق آن قدرت انقلاب اسلامی ار مهار کند و در این خصوص تئوری‌هایی را بررسی و مورد پیگیری قرار داده است.

 

برای همین برای رسیدن به این مقصد جنگ‌های نظامی و درگیری‌هایی را در منطقه شکل داده و گروه سازی‌هایی داشته که منتها در همه اینها به جایی نرسیده است.

 

این کارشناس سیاسی تصریح کرد: زمانی که ایران برجام را پذیرفت و آمریکا که توانست از ایران امضا بگیرد که قدرت هسته‌ای ایران را برای 10 سال مهار و محدود کند آنها گمان می‌کردند این همان نقطه‌ای سات که می‌توانند ایران را مهار کنند و به همین دلیل شروع به بد عهدی کردند.

 

زارعی افزود: مبنای بدعهدی آنها در برجام این بود که برجام را نقطه آغازین عقب گرد ایران می‌دانستند.

 

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: برخلاف تصور آمریکایی‌ها که برجام را نقطه و امتیازی برای خود برمی‌شمردند با برگ جدیدی از ایران روبرو شدند که آن برقراری استراتژیک نظامی با سوریه بود.

 

وی گفت: آمریکایی‌ها در برجام به دروغ می‌گفتند ما از طریق برجام قدرت نظامی ویژه ایران را کنترل و مهار کرده‌ایم و در ادبیات خود این مسئله را ما ایران را از رسیدن به بمب اتمی متوقف کردیم به یک باره با توافق ایران و روسیه روبرو شدند که به گفته خود آنها ایران در مدت 12 ساعت به نقطه‌ای رسیده که نمی‌شود آن را تهدید امنیتی کرد.

 

زارعی با بیان اینکه روابط ایران و روسیه هنوز در مرحله آغازین می‌باشد، گفت: ما با روسیه در مرحله آغاز راهبردهای استراتژیک می‌باشیم، البته ملاحظاتی هم داریم که اعمال هم می‌شود.

 

این کارشناس سیاسی افزود: رابطه با روسیه به معنای قطع رابطه استراتژیک ایران با کشورهای دیگر نیست.

 

وی در خصوص عکس العمل برخی افراد در داخل کشور نسبت به برجام، بیان کرد: در داخل کشور برخی درصدد بودند که از برجام یک آرم در راستای حل مسائل ایران با غرب و برداشتن دیوار بی اعتمادی بسازند که با بستن قرارداد استراتژیک ایران و روسیه این افراد دچار تزلزل شدند و داد و فریادشان بلند شد.

 

این کارشناس سیاسی ادامه داد: از نظر غربی‌ها آنچه را که برجام از قدرت ایران کم کرد یک توافق استراتژیک آن را جبران کرد.

 

زارعی همچنین در خصوص منافع روسیه در این قرارداد استراتژیک با ایران خاطرنشان کرد: روسیه از ناحیه غرب احساس خطر می‌کند و همچنین تجاوز و دخالت آمریکا و ایجاد کودتا از ناحیه افراطی‌ها و وجود تروریست‌ها در عراق که 30 درصد آنان را تاتارستانی‌ها و قفقازی‌ها تشکیل می‌دهند از جمله دلایل روسیه در بستن این قرارداد است.

 

وی تاکید کرد: توافق با روسیه از نظر مدیریت و فرماندهی در چارچوب جبهه مقاومت صورت می‌گیرد و در واقع روسیه در این صحنه به جبهه مقاومت کمک می‌کند. اتفاقی که در این صحنه می‌افتد در عمل تقویت جبهه مقاومت است و این قرارداد خدشه‌ای به استقلال، موقعیت و آینده ما وارد نمی‌کند.

 

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: آمریکا در سوریه در بن بست است و در زمین سوریه نفوذ جدی ندارد، بازی آمریکا در این کشور بازی ضعیفی است، این در حالی است که در منطقه ما پرونده سوریه مهم است.

 

زارعی تصریح کرد: جبهه مقاومت دولت سوریه را حفظ کرده و هر چه جلوتر می‌رویم وضع این دولت بهتر می‌شود و تثبیت امور در سوریه باعث ایجاد اتفاقات بزرگ در منطقه می‌شود.

 

وی در ادامه به اوضاع پیش آمده در ترکیه اشاره کرد و افزود: آمریکا با صراحت با دولت ترکیه در خصوص ورودش به مناطق کردنشین مخالفت می‌کرد اما امروز با این اقدامات موافق است به این دلیل که گزینه‌ای برای سوریه ندارد و ناچار است با گزینه‌های کم خطر خود را هماهنگ کند که این برای آمریکایی‌ها افتضاح بزرگی است.

 

این کارشناس سیاسی ادامه داد: ما معتقدیم بازسازی رابطه غرب و ترکیه ایجاد نخواهد شد، اکثر مردم ترکیه به غرب خوشبین نیستند و به همین دلیل روند جدایی ترکیه و آمریکا استمرار پیدا می‌کند.

 

کارشناس مسائل سیاسی در ادامه در خصوص مخالفت آمریکا با تحویل سامانه s300 روسیه به ایران بیان کرد: این سامانه‌ها دفاعی است و هجومی نیست؟ چرا آمریکا با این وجود مخالف تحویل آنها به ایران است؟ اگر آمریکا درصدد  فرصتی برای ضربه زدن نیست پس چرا از تحویل این سامانه نگران است؟

 

زارعی همچنین به گفتگوی آمریکا با داعشی‌های عراق اشاره کرد و گفت: آمریکا درصدد است تا داعش را پراکنده کند و آن را تبدیل به داعش ماموریت پذیر کند. آمریکا درصدد است مدل جدیدی را طراحی کند و در مسئله جغرافیایی با داعش به توافق رسیده‌اند. آنها می‌خواهند در منطقه یک جریان ضد ایرانی داشته باشند تا هر گاه می‌خواهند به ایران ضربه بزنند؛ این مسئله خواب آمریکا است، این منطقه اسلامی است و اگر کسی بخواهد در خاک عراق مدیریت کند جمهوری اسلامی ایران است، گروه‌های داعش متعلق به عراق نیستند و با شکست پراکنده و در عراق باقی نخواهند ماند.

 

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: صحبت آمریکایی‌ها نشان می‌دهد سعودی‌ها در مدیریت جنگ در منطقه شکست خورده‌اند و به دنبال فکری برای این مسئله هستند به طوری که جان کری می‌گوید وضعیت به گونه‌ای است که باید یک کار جدید انجام داد.

 

لازم به ذکر است، هفدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید از دیروز به مدت سه روز در مشهد در حال برگزاری می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار