آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۹۰۲۲

درخواست ترکیه از آمریکا/ فشار بیشتری بر کردهای سوریه وارد کن!

معاون نخست وزیر ترکیه از آمریکا خواست تا فشار بیشتری را بر کردهای سوریه وارد کند تا آنها به شرق رودخانه فرات عقب‌نشینی کنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، نعمان کورتولموش معاون نخست وزیر ترکیه روز جمعه در اظهاراتی تاکید کرد: آنکارا از واشنگتن می خواهد تا فشار بیشتری را بر شبه نظامیان کرد سوری وارد کند تا به شرق رودخانه فرات بازگردند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: ترکیه به دنبال محدودکردن پیشروی کردها در شمال سوریه است.

 

معاون نخست وزیر ترکیه که به آمریکا سفر کرده است، افزود: واشنگتن وظیفه دارد تا با متحد خود در ناتو یعنی ترکیه برای مقابله با همه تهدیدات تروریستی همکاری کند.

 

ترکیه هفته گذشته عملیات نظامی را علیه تروریست های داعش و کردهای سوری در شمال سوریه آغاز کرده است.

 

عملیات ارتش ترکیه علیه کردهای سوریه از آن جهت حساسیت زیادی دارد که کردهای سوریه متحد اصلی و مهم آمریکا برای مقابله با داعش در سوریه به شمار می روند.

 

ترکیه به شدت مخالف ایجاد یک منطقه تحت تسلط کردها در شمال سوریه است. آنکارا اعلام کرده است که کردها به قولی که به ائتلاف آمریکایی داده اند مبنی بر اینکه پس از تصرف شهر منبیج به شرق فرات بازمی گردند، عمل نکرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار