به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز در حاشیه همایش دستاوردهای فرهنگی دولت تدبیر و امید در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع کنسرت ها در پاسخ به این سوال که چرا پیرامون این مسئله عقب نشینی کرده اید اظهار داشت: منظور از عقب نشینی چیست؟ در حال حاضر کار جدیدی صورت نگرفته است در یازده سال اجازه داده نشد در مشهد کنسرتی برگزار شود و این چیزی نبوده است که تا پریروز در حال اجرا بوده و اکنون پذیرفته ایم که اجرا نشود.
وی با بیان اینکه اگر می توانستیم پرده ای ایجاد می کردیم گفت: از این رو اعلام کردیم به احترام مرقد مطهر امام رضا فعلا با توجه به شرایط موجود برنامه ای اجرا نخواهیم کرد.
جنتی تاکید کرد: اما اشاره کردیم که حتما در تمام شهرهای استان خراسان و دیگر نقاط کشور برنامه ها طبق معمول اجرا شود.
وزیر فرهنگ در ادامه بیان داشت: وظیفه ما آن است که در محتوای برنامه ها نظارت داشته باشیم و این امر را هم در دستور کار قرار می دهیم چرا که جزو وظایف ذاتی خود می دانیم اما این که گاهی با مسئولان برخی از مشکلات به وجود می آید باید در سایه همکاری و همدلی حل و فصل شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه شکایت سازندگان فیلم سینمایی رستاخیز به کجا رسید یادآور شد: این فیلم نیز همچون برخی فیلم های دیگری است که به آنها اصلاحیه می زنیم بر این فیلم نیز اعلام شد.
جنتی با تاکید براینکه بر برخی از فیلم ها ده اصلاحیه اعمال می شود و سازندگانش هیچ گونه مشکلی با آن ندارد تصریح کرد: آقایان بیان می کنند شورا مجوز داده بوده و بعد از آنکه مجوز داده شد در چند سینما اکران شد و شما آن را لغو کردید از این رو ادعای خسارتتان در مورد این ماجراست علی رغم آنکه فیلم رستاخیز از نظر برخی از جمله حوزه علمیه دارای 25 اشکال است یک اشکال را مورد توجه قررار داریم.
وی اضافه کرد: تیم سازنده از همان ابتدا به ما گفت که نظر تمامی مراجع را گرفته است در حالی که این کار را نکرده بود.
وزیر فرهنگ تاکید کرد: ما نیز به آنها اعلام کردیم تنها اشکالی که به این فیلم داریم نشان دادن چهره حضرت ابوالفضل است که باید آن را به صورت نورانی نشان بدهید و دیگر هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد این در حالی است که آقایان حاضر نیستند این کار را انجام بدهند شکایت و ادعای خسارت کرده اند.
جنتی پیرامون خسارت به سازندگان فیلم رستاخیز خاطر نشان کرد: 57 درصد از بود جه این فیلم با مشارکت کسانی تامین شده که به هیچ وجه دنبال برگشت پولشان نیستند 35 درصد آنها خیرین کویتی بوده که بنده نیز یکی از کسانی بودند که بیشترین تلاش را کردم تا آنها را برای اسپانسراین فیلم دعوت کنم.
وی در پایان با بیان اینکه بحث 40 میلیارد تومان در میان نیست خاطر نشان کرد: 22 درصد از هزینه فیلم توسط خیری در داخل کشور تامین شده است حالا این سوال مطرح است که تیم سازنده به دنبال چه چیزی از باقی این 57 درصد است به نظر می رسد بیشتر به دنبال مسائل مادی موضوع تا مسائل معنوی آن هستند.