سياست‌هاي نادرست بوش مهمترين عامل افزايش قيمت نفت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۹۴
وزير نفت سابق سوريه:

سياست‌هاي نادرست بوش مهمترين عامل افزايش قيمت نفت است

وزير نفت سابق سوريه، سياست‌هاي نادرست جرج بوش، رئيس جمهوري آمريکا را مهمترين عامل افزايش قيمت نفت دانست.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از العالم، مطانيوس حبيب اظهار داشت: تهديدات گاه به گاه آمريکا مبني بر حمله به ايران و سوريه و تلاش براي تسلط بر کشورهاي توليد کننده نفت، موجب افزايش قيمت سوخت در همه دنيا شده است.

وي افزود: بحران سياسي حاکم بر جهان ناشي از سياست هاي کاخ سفيد است؛ به طوري که موجب افزايش جنون آور قيمت کالاهاي اصلي و در راس آن نفت شده است.

وزير نفت سابق سوريه با رد ادعاهاي آمريکا و کشورهاي اروپايي مبني بر وجود رابطه مستقيم بين کاهش توليد نفت با افزايش قيمت آن خاطرنشان کرد: دلايل متعددي براي افزايش قيمت نفت وجود دارد که پايين آمدن قيمت دلار آمريکا و کاهش توليد انرژي هاي مکمل از جمله اين عوامل است.

حبيب از اصرار آمريکا و اروپا در مقصر دانستن سازمان کشورهاي صادر کننده نفت (اوپک) در زمينه افزايش قيمت نفت ابراز تعجب کرد و آن را ظالمانه خواند.

وي از کشورهاي توليد کننده نفت خواست تا تسليم فشارهاي آمريکا و اروپا نشوند و در عوض با اتخاذ سياست هاي درست و مفيد و با سرمايه گذاري از طريق عايدات نفتي، ملت خود را از فوايد اين ماده حياتي بهره مند کنند.

وزير نفت سابق سوريه خاطر نشان کرد: فقط کشورهاي بزرگ و قدرتمند مي توانند افزايش قيمت نفت را مهار کرده و از طريق ايجاد روابط سالم با ديگر کشورها مبتني بر احترام به خواست مردم به جاي استفاده از زور و سلطه گري، در جهان ثبات و آرامش برقرار کنند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار