آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۰۴۹۶

درخواست همکاری اوباما از اردوغان درباره جنگ در رقه

رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید که باراک اوباما در دیدار دوجانبه با او در حاشیه نشت گروه ۲۰، درباره اقدام نظامی علیه داعش در رقه سوریه با وی مذاکراتی کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس‌جمهور ترکیه در راه بازگشت از نشست گروه 20، از مذاکرات همتای آمریکایی او با او درباره حمله نظامی مشترک علیه داعش در رقه سوریه سخن گفت.

 

رئیس‌جمهور ترکیه برای شرکت در نشست گروه 20 به هانگژو چین رفت و علاوه بر حضور در این نشست، دیدارهایی با سران برخی از کشورهای شرکت‌کننده در این اجلاس ترتیب داد.

 

از جمله دیدارهای جانبی رجب طیب اردوغان، دیدار با باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا بود؛ دیداری که اولین دیدار رو در روی آنها پس از کودتای نافرجام در ترکیه بود.

 

به گزارش پایگاه «حریت دیلی نیوز»، رئیس‌جمهور ترکیه در راه بازگشت از چین و در هواپیما، اظهاراتی درباره برخی از محورهای گفتگوهای او و باراک اوباما مطرح کرده که یکی از آنها حمله نظامی به مرکز خلافت خودخوانده داعش در سوریه بوده است.

 

اردوغان گفت: «رقه، یک مرکز مهم داعش است. (باراک) اوباما به طور خاص می‌خواهد که با ما(ترکیه) باهم کاری درباره رقه بکنیم. ما به او گفتیم که ما با این کار مشکلی نداریم. بعد از مذاکرات بیشتر روشن خواهد شد که آنجا چه کار می‌توان انجام داد».

 

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه با تاکید بر تداوم جنگ با گروه‌های تروریستی داعش، پ‌ک‌ک، نیروهای اتحاد دموکراتیک سوریه(PYD) و یگان مدافع خلق(YPG) تصریح کرد: «از حالا به بعد، ما باید نشان بدهیم که در منطقه حضور داریم. ما هیچ گزینه‌ای برای به عقب رفتن نداریم».

 

یکی از خبرنگاران حاضر در هواپیما از اردوغان سوال کرد که ایا آمریکا موضع خود در قبال کردهای سوری را تغییر داده است.

 

رئیس‌جمهور ترکیه با تاکید بر اینکه آنکارا در همکاری با شریکش حین «عملیات سپر فرات» هیچ مشکلی را تجربه نکرده است، افزود: «ما خیلی خوب و راحت در الراعی(سوریه) همکاری کردیم و در جرابلس هم همین طور بوده و همچنان این قضیه ادامه دارد».

 

اردوغان در ادامه از خطرات پ‌ک‌ک در عراق حرف زد و با نام بردن از شهرهای موصل و تلعفر گفت: «پ‌ک‌ک می‌خواهد آنجا برای خودش جایگاهی دست و پا کند. در تلعفر ترکمن‌ها هستند و معلوم نیست آنجا چه اتفاقی خواهد افتاد».

 

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه تاکید کرده که مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق از آنکارا درخواست کمک کرده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار