آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۱۴۴۳
بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر:

مجلس و شورای عالی امنیت ملی مانع از پایمال شدن مصالح کشور شوند

بسیج دانشجویی دانشگاه مالک‌اشتردر بیانیه‌ای درباره قراردادهای FATF و IPC نوشت: از مجلس و شورای عالی امنیت ملی می‌خواهیم تا اجازه ندهند که مصالح کشور پایمال‌ شوند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر بیانیه‌ای با صدور بیانیه‌ای نسبت به قراردادهای«FATF» و IPC واکنش نشان داد.

 

در بیانیه بسیج دانشگاه مالک اشتر آمده است: از خطرناک ترین بندهای توافق FATF آنجاست که دولتهای عضو، متعهد می‌شوند که اولا تمامی تراکنشهای مالی خود را در اختیار این سازمان قرار داده تا برآن نظارت داشته باشد. همچنین اعضا می‌بایست متعهد باشند که از هرگونه کمک مالی به سازمانهای تروریستی خودداری کنند.این قرارداد به نوعی ما را مجبور به خود تحریمی بی‌سابقه‌ای می‌کند.

 

در این بیانیه تصریح شده است: اقدامات سؤال برانگیز دولت نظیر عدم اقدام متقابل در برابر بدعهدی‌ها و نقضهای مکرر برجام توسط آمریکا، همچنین سعی در کاهش بودجه دفاعی کشور و وضع قراردادهای نفتی که همگی مغایر با اصل حفظ استقلال و عزت کشور و جلوگیری از تسلط نظام سلطه بر نظام جمهوری اسلامی ایران است، همه و همه این خطر را به قشر همیشه بیدار دانشجویان متعهد و انقلابی خاطرنشان می‌کند که این اقدامات جز با اشتباهات محاسباتی مسئولین به بار ننشسته است؛ لذا برخود واجب دانستیم که به دولت متذکر شویم که تنها اتکا و اعتماد به وعده های الهی و تبعیت از فرامین ولایت، موجب سعادت و ایجاد تمدن نوین اسلامی خواهد شد، نه توهم و خوش‌بینی به دولت های مستکبر غربی و شیطان بزرگ.

 

این بیانیه در پایان خاطرنشان کرد: در این برهه حساس از نهادهای نظارتی مانند مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی انتظار داریم با بررسی مجدد تصمیمات دولت در قراردادهایFATF و IPC، اجازه پایمال شدن عزت، استقلال و مصالح کشور را به هیچ شخص و جریانی ندهند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار