اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسین غفاریان، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت روز گذشته در نماز جمعه شهرستان دماوند حضور یافت و به سخنرانی پرداخت؛ که متن آن به شرح زیر است:
ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام باقر(ع) و همچنین شهادت شهدای منا و ضمن اشاره به مرور اجتماعی بر آرمان های انقلاب و واکنش های مختلف در آن، باید بگوییم که انقلاب به رهبری امام خمینی با آرمان هایی آغاز شد؛ آرمان هایی با پشتوانه عقلانی و منطقی که با احساسات و هیجانات انقلابی توامان شد. اما واکنش ها به این انقلاب متفاوت بود. هم واکنش های درونی بود هم بیرونی. هم فزاینده و مشوق هم کاهنده و سلبی. واکنش درونی سلبی واکنش وابستگان به رژیم ستمشاهی بود. واکنش بیرونی سلبی موانعی خارجی بود که دولت های غربی مخصوصا آمریکا بر سر راه ملت ایجاد کرد.
اما آنچه در آخر به وقوع پیوست پیروزی واکنشگران فزاینده و مشوق به رهبری امام خمینی بود. حال از این پس در انقلاب این گروه پیشران انقلاب شدند و برای آسیب شناسی انقلاب باید سراغ این گروه رفت.
روزی عده ای تصمیم بر انحراف این آرمان ها گرفتند. قصد کردند دین را از دامان سیاست پاک کنند که با بصیرت مردم نتوانستند. اکنون نیز عده ای از مبارزه و مطالبه آن آرمان ها خسته شدند. آن آرمان ها چه بود؛ آرمان هایی که ما خواندیم و شما دیدید.
آن آرمان ها مبارزه با اشرافی گری و تبعیض و نا عدالتی بود. مبارزه با مستکبرین و ظالمان، کمک به مستضعفین و مظلومان در هر نقطه ای از دنیا، به دست آوردن آزادی و آزادگی چه فردی و چه در مقیاس یک ملت یعنی استقلال؛ اما عنصر انقلابی باید این آرمان ها را بشناسد، عقلانیت و منطق پشت آنها را بداند و به اشاعه آنها در جامعه کمک کند.
تبیین این آرمان ها بر عهده بنده و شما خواهران و برادران ایمانی من است؛ از همین نماز جمعه ها. عنصر انقلابی علاوه بر تبیین و اشاعه بر روی این آرمان ها حساس است. بر اجرا شدن این آرمان ها در کشور حساس است. برای همین امر اگر نقدی میکنیم از روی همین حساسیت است، از روی دلسوزی است. ربطی به این دولت و آن دولت ندارد. بحث اشخاص نیست.
اما آرمان اول: از جمله اولین مسایلی که امام راحل مطرح کردند مبارزه با اشرافیت و تبعیض و در نهایت مبارزه برای برقراری عدالت اجتماعی بود. امروزه متاسفانه اتفاقاتی در این دولت در حال رقم خوردن است که با این آرمان به شدت در تضاد است.
چرا حتی با تاکیدات مقام معظم رهبری برداشت های نجومی از بیت المال پیگیری نمیشود. چرا عاملان آن مواخذه نمی شوند. مسئولین ما چرا دیگر ساده زیستی را برای خود افتخار نمیدانند. مسئول جمهوری اسلامی هم باید ساده زیست باشد، هم در قانون گذاری و تدوین برنامه ها و رویه ها قشر محروم جامعه را در اولویت قرار دهد.
در طرح تحول سلامت با اینکه افراد تحت پوشش بیمه افزایش پیدا کرد، اما درآمد پزشکان نیز با شیب تندی اضافه شد. محرومین در کجای این برنامه دیده شدند؟ کل ناوگان هوایی کشور تا به امروز نزدیک ۱۷۰ هواپیمای فعال داشته است؛ چرا باید به یکباره نزدیک به نزدیک ۱۲۰ هواپیما به ارزش ۱۰ میلیون دلار خریداری شود؟ باز هم محرومین نادیده گرفته شده اند.
وام ازدواج با پیگیری همین بچه های بسیج دانشجویی از ۳ میلیون تومان به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت ودر مجلس هم تصویب شد؛ اما دولت و بانک مرکزی همراهی نکردند و به کارشکنی بانک ها دامن زدند.
آرمان دوم ما چه بود؟ مبارزه با استکبار . ما برای این مبارزه هم دلایل عقلی داریم، هم نقلی. هم دلایل تاریخی هست، اما دلایل اجتماعی با مقایسه با سایر کشور ها مثل مصر و لیبی و... . آمریکا در این چند ده سال اخیر چگونه با ما رفتار کرده است که به او اعتماد کنیم؟ اما متاسفانه در این دولت عده ای اعتماد کردند.
قرارداد های نفتی ipc نمونه ای از این اعتماد به دولت های غربی است. اولا که مردم چرا باید نامحرم آقایان قرار بگیرند و قرارداد ها محرمانه امضا شود. دوما زمانی که شرکتی در گذشته به ما قول برداشت از میادین مشترک نفتی ما با قطر را داده است، اما دقیقا در همان زمان با قطر قرارداد دیگری امضا میکند و از میادین مستقل ما برداشت میکند و ما را چند سال از قطر عقب نگه میدارد، چرا دوباره باید به آنها اعتماد شود؟
اعتماد بی منطق دیگر را در قراداد های fatf شاهد هستیم. نهادی بین المللی که به قول خودشان وظیفه مبارزه با حمایت مالی از تروریسم و پولشویی را برای خود قائل است. اولا مجددا مردم ولی نعمتان انقلاب از گرفتن خبر محروم شدند. دوما ما با اضافه شدن به این قرارداد مجبور میشویم خودمان نیرو های حزب الله و سپاه پاسداران را تحریم کنیم و این یعنی کشاندن نا امنی به داخل مرزها.
آقایان در جواب میگویند برای شفافیت اطلاعات این کار را انجام دادیم. اینجا جای سوال دارد چرا باید برای نهاد های بین المللی شفاف سازی کنیم؛ مگر خودمان نمیتوانیم از این اطلاعات استفاده ای کنیم. اصلا مگر از اطلاعاتی که تا حالا داشتیم چه استفاده ای کردیم. مگر نیروی های اطلاعاتی که داعش را در موطن خود یعنی غرب آسیا ناکام گذاشته اند، نمیتوانند جلوی قاچاق کالا را بگیرند؟ یا مسایل دیگری در میان است.
با تشکر بابت فرصتی که به بنده داده شد. سلامتی امام زمان و تعجیل در فرج ایشان صلواتی ختم بفرمایید.