به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی یزدانی با اشاره به اینکه همزمان با روز عید قربان و روز عرفه بیش از هزار نفر در 33 جایگاه ارائه دام و ضبح شرعی به شهروندان خدمت رسانی می کنند، گفت: تلاش می کنیم با توسعه مراکز ،خدمات بهتری را به مردم ارائه دهیم و در عین حال تلاش می کنیم قیمت را کنترل کنیم .
معاون خدمات شهری شهرداری تهران تاکید کرد: رعایت مسائل بهداشتی هدف اولیه و اساسی است از این رو دام قبل از آنکه وارد جایگاه برای ارائه به شهروندان شود معاینه می شود و و مردم دام معاینه شده و سالم را خریداری می کنند.
وی تصریح کرد: حتی بعد از ضبح، لاشه توسط دامپزشک معاینه می شود تا اگر مشکلی وجود داشت، از چرخه مصرف خارج شود و هزینه پرداخت شده به افراد برگردانده می شود.
یزدانی افزود: بدین ترتیب به جای آنکه مردم با مراجعه به افراد غیر ، دامی را خرید کنند که احتمال بیماری آن وجود دارد و احتمال خطرات است به مراکز و جایگاه ها دعوت می کنیم که هم در آن ها ضبح رایگان است و هم لاشه سالم را تحویل می گیرند.
معاون خدمات شهری با اشاره به اینکه منشاء بیش از 50 درصد از بیماری های ناشناخته از دام و احشاء آنها است که در طبیعت رها می شود، افزود: شهرداری تهران در تلاش است تا با دعوت از مردم به جایگاه های عرضه دام، جلوی بروز مشکلات ناشی از ضبح در سطح کوچه ها ، معابر و خیابان را کنترل کند.
یزدانی گفت: بیش از 70 درصد بیماری های خطرناک ، شامل بیماری های مشترک بین دام و انسان است بنابراین باید همه تلاش کنند در روز عید قربان با توجه به تعداد قابل توجه دام برای ضبح به جایگاه ها مراجعه کنند، سلامت شهروندان در شهر متراکم تهران حفظ شود.
وی افزود: هر راس دام ضبح شده حداقل هفت کیلو امحاء و احشام به عنوان ضایعات دارد که آلوده کننده است و اگر قرار باشد که بالغ بر 30 هزار راس دام در این روز فروش برود و هر کس در گو شه ای از شهر امحاء احشام را در سطح معابر و جوی ها رها کند به طور حتم سلامت مردم به خطر می افتد.
یزدانی خاطرنشان کرد: هدف شهرداری از این ایجاد 33 جایگاه عرضه دام، توجه به سلامتی دام قبل و بعد از ضبح، حفظ سلامت مردم است که برای این کار هزینه هم می کند تا مردم با خیال راحت اقدام به خرید دام مطمئن کنند