آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۱۹۲۸

ایران ۱۸ میلیارد دلار جریمه سنگین شد!

۱۸ میلیارد دلار جریمه و ۵۰ میلیارد دلار خسارت! این آماری است که طی یک سال اخیر درباره هزینه بی‌سابقه و فاجعه‌بار فساد گازی کرسنت منتشر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وطن امروز نوشته است:‌18 میلیارد دلار جریمه و 50 میلیارد دلار خسارت! این آماری است که طی یک سال اخیر درباره هزینه بی‌سابقه و فاجعه‌بار فساد گازی کرسنت منتشر شده است. درباره دادگاه شرکت اماراتی کرسنت، هم موضوع رای دادگاه درباره جریمه کرسنت به محل نگرانی تبدیل شده است و هم میزان خسارتی که در صورت اجرای این قرارداد، صنعت نفت و گاز ایران را متحمل خواهد کرد.

 

براساس اظهارات برخی مقامات دولتی، رای دادگاه بین‌المللی درباره شکایت فساد گازی کرسنت، محکومیت ایران به پرداخت جریمه  18 میلیارد دلاری بوده است. این خبر را 2 سال قبل محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد. نعمت‌زاده البته با انتقاد از مدیریت وزارت نفت در این پرونده، این رقم جریمه را اعلام کرده بود. علی جنتی، وزیر ارشاد نیز سال گذشته در جلسه علنی مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران تاکنون در پرونده کرسنت ۱۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون دلار

جریمه شده است.

 

غیر از موضوع جریمه، ماجرای خسارت این قرارداد فسادآمیز نیز باعث نگرانی مسؤولان شده است. علیرضا زاکانی،  نماینده مردم تهران در مجالس هفتم، هشتم و نهم درباره کرسنت مطالب نگران‌کننده‌ای مطرح کرده است. او از خسارت 50 میلیارد دلاری ایران از اجرای قرارداد کرسنت خبر داده است. زاکانی در این‌باره گفت: در کرسنت 50 میلیارد دلار خسارت شامل جرایم و عدم‌النفع به کشور وارد شده که اگر یک حساب ریالی کنیم، باید گفت صدها هزار میلیارد تومان به کشور خسارت وارد شده و باید پرسید چه کسی جوابگوی این خسارت است.

 

اما در شرایطی که همچنان موضوع فساد کرسنت و سرنوشت رای دادگاه در این‌باره یکی از محدودیت‌های رسانه‌ای در کشور به حساب می‌آید؛ برخی منابع نفتی از جریمه سنگین ایران در این پرونده خبر داده‌اند. در همین راستا برخی رسانه‌ها به نقل از منابع نفتی گزارش داده‌اند جریمه 18 میلیارد دلاری ایران در پرونده کرسنت می‌تواند یک ضربه مهلک به مجموعه وزارت نفت باشد. این منابع درباره لایحه درخواست تجدیدنظر ایران در رای دیوان داوری بین‌المللی ابراز نگرانی کرده‌اند. البته همانگونه که گفته شد این جریمه جدا از میزان خسارتی است که ایران از اجرای مجدد قرارداد کرسنت متحمل خواهد شد. در کنار این خسارت‌های هنگفت، قرارداد کرسنت در یک مورد دیگر نیز خسارات بسیار هنگفتی به ایران وارد کرد.

 
از آنجا که قرارداد کرسنت با رقمی بسیار نازل و بسیار کمتر از سایر قراردادهای نفتی ایران با شرکت‌های خارجی بسته شده بود، یکی از شرکت‌های طرف قرارداد ایران نسبت به قیمت فروش گاز این شرکت به شرکت ملی نفت ایران اعتراض کرد. در همین راستا یک شرکت ترکیه‌ای با اعتراض نسبت به میزان قیمت فروش گاز در قرارداد خود با شرکت ملی نفت ایران و مقایسه آن با وضعیت قرارداد کرسنت، از ایران شکایت کرد که براساس اظهارات منابع وزارت نفت، دادگاه بین‌المللی ایران را به پرداخت یک غرامت یک میلیارد دلاری به این شرکت محکوم کرده است. بنابراین غیر از رقم 18 میلیارد دلاری که نعمت‌زاده خبر داده، ایران یک غرامت یک میلیارد دلاری دیگر نیز در ماجرای کرسنت متحمل شده است.

 

این شاهکارهای مدیریتی در حوزه نفت و گاز در دوران وزارت بیژن زنگنه در دولت اصلاحات رخ داد. در دولت اصلاحات بی‌سابقه‌ترین و بزرگ‌ترین فساد‌ها در مقایسه با سایر دولت‌ها رخ داده است. در این میان فسادهای نفتی و گازی در این دولت، بسیار برجسته‌تر بوده است.

 

به گونه‌ای که کارشناسان، دولت اصلاحات را بهشت پورسانت‌بگیران نفتی دانسته‌اند. به عنوان نمونه پرونده‌های بزرگ فساد کرسنت و استات‌اویل در آن دولت و در دوران مدیریت بیژن زنگنه رخ داده است. گفتنی است دیوان عدالت اداری چندی پیش دخالت مدیران نفتی زنگنه در فساد کرسنت را تایید کرد. براساس رای دیوان، علی کاردر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و دیگر اعضای هیات‌مدیره این شرکت در دوره اول وزارت بیژن زنگنه (دوره وقوع فساد کرسنت) محکوم شدند. دیوان همچنین کاردر را به انفصال از خدمت محکوم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۸
آره تو راست میگی ، دوره اصلاحات خیلی دوره بدی بود، دوره محمود اختلاس دوره خوبی بود
17
65
علی
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه ما که خیلی وقته مسئول صالح ندیدیم
شناس
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
باشه تو راست میگی همش تقصیره احمدی نژاده
آرش
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۴
برو ببین اون اختلاس گرا از چه کسانی تغدییر نامه میگرفتن
ناشناس
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۱
کلا از جنگ احد و خندق تا حالا هر چی اتفاق افتاده تقصیر احمدی نژاده....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷
درهمه امور کار راباید به کاردان سپرده عاقبت سل انکاری اقایون هدر رفت منابع ایرانوبدبختی بیشتر وفقر همیشگی ایرانیان است دمشون گرم با........ حالا ۲ریال که یارانه میدن هرروز راجبش ۴۰تابرنامه میسارندولی میلیاردها بهدر که میره همگی بی خبر میشن
37
3
صبا از مشهد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
کمترین کار در این مورد اخراج زنگنه تز وزارت نفت و محاکمه مسببین در این خیانت است.
55
4
ملت مظلوم
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
اين نتيجه دو تصميم غلط است:
1- انعقاد قرارداد فروش گاز به قيمتي زير قيمت جهاني و زيان حاصل از آن كه نياز به كارشناسي دارد، توسط دولت اصلاحات به مديريت وزارت نفت آقاي زنگنه(البته با شرط پذيرش اين موضوع كه قرارداد زير قيمت جهاني بوده است).
2- فسخ يك طرفه اين قرارداد دولت عدالت و نتايج حاصل از آن يعني جريمه و خسارت حاصل از صدور آراء
ناشناس
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹
چرت نگو. کمترین کار اینه که اعدامش کنن.
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱
تاریخ گواه بیش از اینها در خصوص فساد مالی سیاسیون و دولتیون منصب دار خواهد بود.
34
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳
دیگی که برای ما نمیجوشه میخوام سرسگ توش بجوشه!!!
30
7
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۶
نمیدانم چی بگم فقط دوست دارم گریه کنم شاید کمی ارام بگیرم خدایا ببین به اسم تو ورسول واهل بیتش چه ها که نمیکنن
49
2
ناشناس
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹
چه گویم که ناگفتنم بهتر است
زبان در دهان .........

هردم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
دزد سر گردنه ای میرسد
دزد سر گردنه چند تن بوند
گله دزدان که همی میرسد
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۰
مملکت را به گند کشیدند
54
2
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
مملکت را تا توانسته اند به گند کشیدند
61
1
جهانگیر زمانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
ایرانو ترکوندن. واقعا شرم اوره
66
1
ب
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰
اس لعنت به مدیرای بی عرضه ک فقط بفکر جیب خودشونن
21
1
سعيد
Germany
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴
با ماليات گرفتن از كارمندها اين اختلاسها جبران ميشه
27
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳
عزاگرفتن برای این خاطر بود نه یارانه ۴۵۰۰۰تومانی اقای زنگنه .مردم بیچاره مجبورند ماهانه دو بار قبض گاز چند برابری واریز کنند شما با این مدیریت مردم را بیچاره کردید .
38
0
ناشناس
Australia
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶
دولت اصلاحات یک دولت بی سیاست وفقط به فکر فرهنگ باز جوانان بود
35
15
روستايي
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸
اصولگرا،اصلاح طلب،اعتدالي وهركس ديگه كه خون يك ميليون شهيد و جانباز و آزاده را در نظر نميگيره وباعث خسارت به اين مملكت ميشه ،خائن و منافقند و منافقين بدتر از كفارند،

معرفي كننده و راي اعتماد دهنده به مثلا ژنرال زنگنه ،همه....
اللهم عجل لوليك الفرج
30
0
سلام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۷
نويسنده مقاله شفاف ننوشته است. ايران بابت چه موضوعي مكوم به جريمه و خسارت شده است. اين قرارداد را چه كسي نوشته است و چه كسي آن را لغو نموده است. جريمه و خسارت بابت لغو قرارداد است. نه انعقاد قرارداد. البته اين كه اين قرارداد كمتر از قيمت جهاني منعقد شده است و يك فساد مالي بوده است به جاي خود و قابل بحث و اظهارنظر مي باشد. حال با توجه به راي صادره بايد موضوع را كارشناسي شود كه آيا لغو قرارداد با توجه به راي صادره به نفع كشور بوده است يا ادامه قرارداد به اين بخش از موضوع هم بايد توجه شود. يعني زيان حاصل مابه التفاوت قيمت جهاني گاز از قيمت قرارداد را محاسبه نمود با جريمه و خسارت راي دادگاه مقايسه كرد و اين بخش از تصميم مديران وقت نيز پرداخته شود.
9
10
ناشناس
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۱
وقتی انعقاد قرارداد فساد آمیز بوده لغو ان کاملا قانونی است. اما بحث این است که دولت روحانی شکایت ایران از رشوه دهنده و رشوه گیرنده را ادامه که نداد هیچ بلکه اعلام کرد فسادی در کار نبوده. که حالا با این کار طرف رشوه دهنده اماراتی مدعی می شود و شکایت می کند.
ناشناس
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۳
چه استدلال احمقانه ای.
ناشناس
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۶
حداقل مقاله رو درست می خوندی می فهمیدی که گفته خسارت اجرای اون 50 میلیارد دلار هست.
ناشناس
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۱۹
ظاهرا شما خبر ندارید که در کرسنت با پرداخت رشوه گاز ایرزالن به ثمن بخش فروخته شده است و دولت سابق با اثبات فساد در قرزارداد در حال فسخ آن بود بی آنکه هزینه ای بر کشور کشور تحمیل شود. اما با وزیر شدن مجدد زنکنه اماراتیها این موضوع را به عوان سند صحت قرارداد به دادگاه لاهه دادند و ایران محکوم شد به پرداخت خسارت.
اما این خسارت تنها نیست. چرا که ایران قانونا حق ندارد بین مشتریسهایش فرق بگذارد و به یکی گاز را ارزانتر از دیگران بفروشد. برای همین هم ترکیه هم مدعی شد و خسارت گرانفروشی گاز گرفت و پاکستان هم به همیتن بهانه خط لوله را به هم زد. بعد از این هم ما فقط به قیمت کرسنت گاز می فروشیم! یعنی خسارت ابدی.
حسام
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸
زمانی که سازمان بازرسی اش مچل عده ای می‌شود و کتک‌خور عده‌ای دیگر و در نهایت بخیر و خوشی آقایان دست در جیب یکدیگر محترمانه به دست‌اندازی های خود ادامه می‌دهند و کک کسی هم نمی‌گزد. رهبری هم بنده خدا هر چه گوید... نرود میخ آهنین در سنگ... همه مسئولین نان به هم قرض می‌دهند و مردم بیچاره موش آزمایشگاهی افراد مختلف در دوران‌های مختلف.... بابا آدمهایش حداقل زیاد کنید تا مردم تو صف نباشند...!؟؟؟؟ حالا کرسنت. FATF، برجام، یارانه، بیمه، فیش نجومی، استات اویله یا تراریخته و صنعت بسیار مفخم خودرو و خواه قاچاق کالا و مواد مخدر و ... شاید نیاز به خلخالی‌های دستپاکی باشد که به هیچ جا وابسته نباشد و نان هیچ جا را نخورد و کاملاً بالا بالای زیرنظر فقط رهبر... همین و بس... ولی این هدررفت بیت‌المال و عمر جوان
33
1
همون ناشناسه
Germany
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶
مرحوم آیت الله طالقانی خوب پیش بینی کرده و نگران بود
مرور کنید سخنن ایشان را

خداوند رحمتشان کند
12
0
gh
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶
خدا کند ایران را روزی هیجده میلیلرد دلار جریمه کنند چون دولت با ترفندهای مختلف از ملت مظلوم به عنوان مالیات و ارزش افزوده و ...... می گیرد چوب خدا صدا ندارد می گیرد
9
15
حسن
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۱
خوب بنده ی خدا، اگه این جور که شما میگی باشه، اینا جریمه کنن که باز اقایون ازجیب من و شما میدن،با افزایش مالیات و هزارجور ترفند دیگه از ما مردم میگیرن.
امیدمهرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۹
درسته شهرخبر کاملا ضداصلاحاته ولی فکرنمیکردم دراین حدباشه چرا کاملا توضیح ندادی چرا به اینجا کشیده شد چرا حرفای آقای زنگنه ننوشتی چرا یکطرفه قضاوت کردی که فقط دولت اصلاحات اینجوره واقعا برای یک رسانه اینجور مقاله بی سروته نوشتن وهمه نظرات موافق خودش گذاشتن زیرخبرش چیزی جز ننگ نمیشه اسمش گذاشت و من خودم و همه دوستان اطلاع رسانی میکنم که شهرخبر رو حذف کنن با دلیل به همه توضیح میدم ما آقا رسانه بی طرف میخایم.
9
24
ناشناس
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۹
بنده خدا شهر خبر همه تیترها رو میزنه چکار داره به متن خبر این خبر از خبرگزاری دانشجو هست چرا بیخودی جو میدی
ناشناس
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۱
شرح خبر عزیزم نه شهر خبر..
محمدابراهیم شکفته ازفرمانده هان دوران دف
Germany
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰
این همه دزدی میکننداین خسارتهاهمروش ولی من فکرمیکنم تقصیراحمدینژاد باشه به مردم توصیه میکنم سوره بقره از ایه10به بعدرابخوانندکه خداوند درمورداصلاح طلبان منافق جه گفته است رئیس جمهورشدن گاونر میخواهدمردکهن فقط بلدهستندحق مارزمنده هارابخورند
5
20
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰
پس چرا اقایانی که مسئول قرارداد کرسنت هستند و پورسانت و کمسیون بگیر این قرارداد نگین بوده اند هنوز دارند قراردادهای جدید به کشور تحمیل می کنند اخه بابا ایران که ملک پدری نیست ایران ۸۰ میلیون صاحب دارد ..
41
1
سارا
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۸
ایران 80 میلیون برده داره 1% هم جیب خودشون رو پر پول میکنن و تو سر ملت میزنن.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۶
قاجار با ترکمانچای در تاریخ ماندگار شد شما هم با کرسنت.
28
0
ناشناس
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۰
برجام و قرارداد نفتی جدید و FATF رو از قلم انداختی اخوی
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۸
همین مقدار پول دزدیده میشه میگن بزرگش نکنید و صداش رو بندازید ولی الان می بینیم خیلی پوله چون طرف خارجی هست
15
3
ناشناس
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳
همین مقدار چی؟؟!! این تقریبا میشه 230 هزار ملیارد تومان نه 3هزار تا
آرش
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۹
این دولت فسادش از دولت قبل بیشتره

رکورد فساد توی دنیا شکسته شد
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۶
این اعمال فساد انگیز نشانه باندو باند بازی در نظام است وبکار گماردن مدیرانی که مار خوردند وافعی شدند وتمام راه
وچاه دزدی را توی چند دهه از حفظ هستند شما آبرو برا اسلام وشیعه نزاشتید دایم فساد کشورهای عربی رو گوشزد میکنید نگاهی به آینه بندازید وخودتونو توش نگاه کنید چند ساله رهبر معظم انقلاب تذکر میده ولی کو گوش شنوا در جای جای کشور ودر هر شهر ی یکعده در لوای مدیران و آقازاده ها ودلالان وابستگان میدزدن و میچاپند اینهم نمونه ای از هزاران نمونه دیگر. آیا فکر نمی کنید كه این شما مدیران دزد ونالایق هستید که کشور را تبدیل به یک عراق و سوریه دیگر میکنید و آنوقت که سرو کله دشمن پیداشود نه تنها کسی بیاد کشور نمی افتد و فقط بدنبال انتقام است وعواقبش برایش مهم نیست .حرمت خون شهیدان را شما م
0
0
ناشناس
Sweden
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸

دلیل اصلی شکست خط لوله صلح فشار آمریکا یا عربستان نیست.
دلیل اصلی آن قرارداد کرسنت است!
مطابق اصل جهانی تجاری کامله الوداد، هیچ کشوری یا شرکتی حق ندارد بین
مشتریانش برای یک کالای یکسان فرق بگذارد. یعنی اگر ایران گاز را به
کرسنت ارزان می فروشد باید به سایر مشتریانش هم به همان قیمت بفروشد
البته فقط هزینه حمل نقل به آن اضافه می شود. صد البته با در نظر گرفتن
این مساله پاکستان انتظار دارد به قیمتی بسیار ارزانتر از ایران گاز بخرد
و از نظر قوانین بین المللی هم حق با او است.
ضمنا پاکستان تنها نیست. به محض محکوم شدن ایران در ماجرای کرسنت ترکیه
هم خواستار کاهش قیمت کاز صادراتی ایران شد و نه تنها موفق به ایران کار
شد بلکه از ایران به بهانه گرانفروشی غرامت هم گرفت!
0
0
ایوب
Germany
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۹
با عرض پوزش از مقام معظم رهبری. هرکسی را در هرکاری که ریال درآن باشد میگذارند از پایین به بالا واز بالا به پایین مبادرت به زر اندوزی میکنند واین کار در کشور ما عادی شده واگر کسی باشد که این عمل را انجام ندهد مورد تمسخر قرار میگیرد یادم است چند سال پیش جلوی خانه ما دریکی از شهرستانها پلی در دست ساخت بود که ۲ سال اندی طول کشید هر روز تعدادی از خودروها به محل فوق شن و آجر و سیمان و غیره میآوردند ودر طول شب همه اینها را میفروختند حال ببینید از یک پل کوچک به پروژه های بزرگ برسیم ببینیم چه خبر است اکنون دزدی در ایران به یک فرهنگ تبدیل شده چه خوشمان بیاید و چه نیاید.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۷
بسم الله الرحمن الرحیم
حالا وقت خوب بریدن از دنیای غربه جدی بگیرید مسوولین 18 میلیارد دلار اگه بخواد بدید باج بزرگه به حضرت عباس من جون از شما راضی نمیشم شما میتونید با این جریمه ی که ادعا دارند باید ایران بدن جلوی دهن تکنوکراتها را بگیرید و ما را سعادتمند عقبا و دنیا کنید
0
0
اصغر
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۱
این قرار داد در زمان خاتمی بسته شد و در زمان احمدی نژاد لغو و از شرکت مقابل شکایت شد. در دادگاه ایران ادعا کرد این قرارداد با فساد مدیران وقت بسته شده و هیچ ارزشی نداره و حق ملت ایران در این قرارداد ضایع می شود. دادگاه رای رو به نفع ایران صادر کرد و قرار شد که شرکت کرسنت خسارات مربوط را به ایران پرداخت کند. اما با عوض شدن دولت و سر کار آمدن روحانی زنگنه به عنوان وزیر نفت انتخاب شد. زنگنه یکی مسئول امضای قرار داد کرسنت در ان زمان بود با سر کار امدن زنگنه شرکت کرسنت از ایران شکایت کرد و ادعای فساد مدیران وزارت نفت که از طرف ایران مطرح شده بود را رد کرد و گفت اگر فسادی صورت گرفته چرا یکی از طرفهای قرارداد که زنگنه باشد به عنوان وزیر نفت است و محاکمه نشده است و رای دادگاه به ضرر ایران عوض شد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار