آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۲۰۱۱

«اندوه صبرا و شتیلا» در حوزه هنری برگزار می‌شود

دفتر ادبیات بیداری اسلامی حوزه هنری، هم‌زمان با سالگرد کشتار صبرا و شتیلا و جنایت رژیم غاصب صهیونیستی، تازه‌ترین برنامه «کبوتران مسجد دوردست» را به این موضوع اختصاص داده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ تازه ترین مراسم «کبوتران مسجد دوردست» با عنوان «اندوه صبرا و شتیلا» به موضوع بحث برانگیز نسل کشی فلسطینیان ساکن اردوگاه صبرا و شتیلا توسط نیروهای اسرائیلی و نیروهای  موسوم به «فالانژ» لبنان در سال 1982 می پردازد.

 

در این مراسم مجتبی رحماندوست نویسنده، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و فعال حوزه مقاومت و بیداری اسلامی و ناصر ضرابی زاده مسئول دفتر ادبیات بیداری اسلامی حوزه هنری حضور خواهند داشت.

 

در تاریخ 16سپتامبر 1982 یعنی 33سال پیش، نظامیان رژیم صهیونیستی به فرماندهی آریل شارون، وزیر دفاع وقت این رژیم با حضور نیروهای «فالانژ» لبنان که مزدوران رژیم صهیونیستی بودند، با حمله به اردوگاه‌های فلسطینی صبرا و شتیلا در جنوب بیروت، کشتار هولناکی را رقم زدند.

 

بهانه این حمله ترور بشیر جمیل، رهبر حزب فالانژ لبنان، بود. شارون در آن زمان مدعی شده ‌بود که سازمان آزادی‌بخش فلسطین تعدادی از نیروهایش را در این دو اردوگاه نگه می‌دارد. نظامیان رژیم صهیونیستی با این ادعا و به بهانه انتقام ترور جمیل، طی 3روز این دو اردوگاه را که محل پناه گرفتن آوارگان فلسطینی با خانواده‌هایشان بود زیر حمله گرفتند. در این حملات سه روزه بین 700 تا 3500 نفر از ساکنان اردوگاه کشته شدند.

 

این جنایت در آن زمان با واکنش‌های منفی زیادی روبه‌رو شد. رژیم صهیونیستی مجبور شد در واکنش به این اعتراض‌ها، کمیته تحقیق داخلی تشکیل دهد. این اتفاق شبیه واکنش این رژیم به جنایت جنگی در غزه در سال گذشته است. جنگ 2ماهه رژیم صهیونیستی علیه غزه در سال گذشته هم بیش از دو هزار کشته به جا گذاشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار