آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۲۱۹۹

عدم تمایل غرب برای تعامل سیستم بانکداری ایران را فلج کرده است

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، علیرغم کورسوی امید برای رشد اقتصاد ایران بعد از رفع تحریمهای مرتبط با هسته‌ای، بانکهای بزرگ غربی همچنان از ترس تحریمهای آمریکا تمایلی به تعامل با ایران ندارند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری فرانسه در گزارشی به عدم تمایل غرب برای تعامل با ایران اشاره کرد و نوشت، علیرغم امیدها برای طلوع جدید در اقتصاد ایران بعد از لغو تحریم‌های هسته‌ای، بانک‌های مهم غرب از ترس مجازات آمریکا، تمایلی به تجارت با جمهوری اسلامی ایران ندارند.

 

این گزارش ادامه داد، «حسن روحانی» رئیس‌جمهوری ایران گفته است ایران به منظور رسیدن به هدف رشد هشت درصدی مورد نیاز برای مدرنیزه کردن بخش صنعتی و راه‌اندازی مجدد اقتصاد فلج خود، به 50 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی در سال نیاز دارد دارد اما بدون حضور بانک‌های بزرگ خارجی، تحقق این مسئله غیرممکن به نظر می‌رسد.

 

«پرویز عقیلی» رئیس بانک خصوصی خاورمیانه در تهران می‌گوید: «در حال حاضر، بانک‌های کوچک اروپایی برای همکاری با ما موافقت کرده‌اند».

 

وی بدون نام بردن از این بانک‌ها گفت که این بانک‌ها از کشورهای ایتالیا، اتریش، سوئیس، آلمان و بلژیک می‌باشند.

 

عقیلی در ادامه افزود: «اما هیچ بانک متوسط یا بانک مهم و بزرگی تابحال با همکاری با ما موافقت نکرده است».

 

خبرگزاری فرانسه سپس با اشاره به این موارد، گزارش کرد، یک چالش بزرگ این است در حالیکه تحریم‌های هسته‌ای در ماه ژانویه طبق برجام لغو شد، اما آمریکا همچنان طیف دیگری از تحریم‌های مرتبط با آزمایش موشک بالستیک و آنچه که نقض حقوق بشر در ایران نامیدند را همچنان حفظ کرده است.

 

آمریکا حدود 180 شخصیت و نهاد ایرانی و همچنین شرکت‌های دفاعی ایران و دو خط هوایی و چندین بانک را در لیست تحریم‌های خود حفظ کرده است.

 

«امیرحسین زمانی نیا» معاون وزیر نفت اخیراً به وب‌سایت «میدل ایست آی» گفته است که آمریکایی‌ها «یک نوع ایران هراسی را تغذیه می‌کنند به طوریکه هیچ‌کس در عمل با ایران همکاری نکند».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار